Giriş Kayıt
Bobby Callahan

Bobby Callahan


Oyuncu

Bobby Callahan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 464
1944 Dram Oyuncu 7.1 1,097

Kanunsuzlar
1943 Komedi Oyuncu 5.5 3,028
1942 Dram Oyuncu 6.3 527
1941 Dram Oyuncu 7.5 1,328
1941 Komedi Oyuncu 6.8 546
1941 Dram Oyuncu 6.5 796
1940 Dram Oyuncu 6.7 364
1940 Dram Oyuncu 6.2 813
1937 Dram Oyuncu 6.8 435
1936 Komedi Oyuncu 6.7 489
1936 Biyografi Oyuncu 7.0 1,483
1935 Macera Oyuncu 7.5 3,034
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017