Giriş Kayıt
Hamilton Clancy

Hamilton Clancy


Oyuncu

Hamilton Clancy, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 213,543
2014 Biyografi Oyuncu 6.1 1,002
2014 Macera Oyuncu 6.5 6,076
2013 Komedi Oyuncu 8.3 206,965

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 258,192

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 335,652
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,033
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017