Giriş Kayıt
Hamilton Clancy

Hamilton Clancy


Oyuncu

Hamilton Clancy, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 12,543

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 245,145
2014 Macera Oyuncu 6.5 6,113
2014 Biyografi Oyuncu 6.1 1,002
2013 Komedi Oyuncu 8.2 235,520

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 273,656

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 352,110
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,177
Dizi Altyazıları
Westworld (12,071) La casa de papel (2,347) 12 Monkeys (1,987) Into the Badlands (1,710) Legion (1,695) The Expanse (1,482) Fear the Walking Dead (1,143) Colony (1,019) Vikings (988) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018