Giriş Kayıt
Hamilton Clancy

Hamilton Clancy


Oyuncu

Hamilton Clancy, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 209,688
2014 Biyografi Oyuncu 6.1 1,002
2014 Macera Oyuncu 6.5 6,076
2013 Komedi Oyuncu 8.3 204,842

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 256,885

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 334,051
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,016
Film Altyazıları
Passengers (8,243) Doctor Strange (4,089) Assassin's Creed (3,892) Arrival (2,823) Allied (2,656) xXx: Return of Xander Cage (2,591) Moana (1,812) Forushande (1,649) Hacksaw Ridge (1,630) Split (1,443)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,552) Supernatural (8,263) Legion (8,170) Arrow (6,009) Black Sails (3,804) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,789) Taboo (3,761) Vikings (3,747) Suits (3,336) The Expanse (3,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017