Giriş Kayıt
Hamilton Clancy

Hamilton Clancy


Oyuncu

Hamilton Clancy, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 218,119
2014 Macera Oyuncu 6.5 6,113
2014 Biyografi Oyuncu 6.1 1,002
2013 Komedi Oyuncu 8.3 210,930

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 260,063

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 337,946
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,052
Dizi Altyazıları
The Flash (10,314) Better Call Saul (5,914) Fargo (5,126) Lucifer (4,151) Arrow (4,002) The 100 (3,905) Gotham (3,568) 12 Monkeys (2,840) American Gods (2,667) Supernatural (2,562)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017