Giriş Kayıt
Carmina Cuya

Carmina Cuya


Müzisyen, Müzisyen

Carmina Cuya, müzisyen, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Carmina R. Cuya | Carmina Robles Cuya | Carmina Ro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik 6.0 76
2014 Komedi Müzik 6.0 43
2013 Komedi Müzik 6.6 174
2012 Aksiyon Müzik 5.0 41
2012 Dram Müzik    
2011 Korku Müzik 5.5 53
2011 Komedi Müzik 6.0 45
2010 Dram Müzik 7.6 14
2009 Dram Müzik 6.4 48
2009 Dram Müzik 5.8 64
2008 Dram Müzik 6.7 95
2007 Dram Müzik 4.9 152
2006 Dram Müzik 6.2 179
2004 Dram Müzik 6.7 352
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017