Giriş Kayıt
Carmina Cuya

Carmina Cuya


Müzisyen, Müzisyen

Carmina Cuya, müzisyen, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Carmina R. Cuya | Carmina Robles Cuya | Carmina Ro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 4.1 28
2017 Korku Müzik 8.0 15
2015 Dram Müzik 6.0 76
2014 Komedi Müzik 6.0 43
2013 Komedi Müzik 6.6 174
2012 Aksiyon Müzik 5.0 41
2012 Dram Müzik    
2011 Korku Müzik 5.5 53
2011 Komedi Müzik 6.0 45
2010 Dram Müzik 7.6 14
2009 Dram Müzik 6.4 48
2009 Dram Müzik 5.8 64
2008 Dram Müzik 6.7 95
2007 Dram Müzik 4.9 152
2006 Dram Müzik 6.2 179
2004 Dram Müzik 6.7 352
2002 Dram Müzik 7.9 42
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,000) Supernatural (6,402) La casa de papel (4,243) Gotham (3,194) Arrow (3,168) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,080) The 100 (3,050) 13 Reasons Why (2,907) The Flash (2,374) Lucifer (1,922)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018