Giriş Kayıt
Steve Fox

Steve Fox (59)


Oyuncu, Özel Efekt

Steven R. Fox, 14 Ağustos 1958 Los Cruz, New Meksika, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt. Memoirs of an Evil Stepmother (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven R. Fox
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Los Cruz, New Meksika, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 52 Dram Oyuncu 7.0 46,991
2009 51 Komedi Özel Efekt 3.5 317

Aman Tanrım
2007 49 Komedi Çeşitli 5.4 124,608
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,713

En Uzun Mesafe
2005 47 Komedi Oyuncu 6.4 143,471
2004 46 Komedi Oyuncu 7.2 22
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018