Giriş Kayıt
Steve Fox

Steve Fox (59)


Oyuncu, Özel Efekt

Steven R. Fox, 14 Ağustos 1958 Los Cruz, New Meksika, ABD doğumlu oyuncu, Özel efekt. Memoirs of an Evil Stepmother (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven R. Fox
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Los Cruz, New Meksika, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 52 Dram Oyuncu 7.1 46,329
2009 51 Komedi Özel Efekt 3.5 317

Aman Tanrım
2007 49 Komedi Çeşitli 5.4 122,091
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,713

En Uzun Mesafe
2005 47 Komedi Oyuncu 6.4 140,652
2004 46 Komedi Oyuncu 7.2 22
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017