Giriş Kayıt
Pravin Patel

Pravin Patel


Oyuncu

Pravin Patel, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Praveen Patil | Pravin Patil
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Oyuncu 7.9 4,817
1998 Aksiyon Oyuncu 8.3 8,044
1997 Aksiyon Çeşitli 6.0 3,922
1996 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,435
1993 Aksiyon Çeşitli 6.0 878
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018