Giriş Kayıt
Haroula Rose

Haroula Rose


Müzisyen, Yapımcı, Oyuncu

Haroula Rose, müzisyen, yapımcı, oyuncu. Unutma Beni (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Haroula Spyropoulos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.9 1,951
2016 Macera Müzik 5.1 478
2015 Belgesel Yapımcı 7.7 2,557
2015 Dram Oyuncu 5.6 8,025
2015 Dram 6.4 1,249
2015 Komedi Müzik 8.0 43,502

Unutma Beni
2014 Dram Müzik 7.5 100,541
2014 Aksiyon 5.6 1,261
2014 Belgesel Yapımcı 6.9 669
2014 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 9.3 7

Son Durak
2013 Biyografi Yapımcı
Müzik
7.5 59,509

Beni Keşfet
2005 Komedi Çeşitli 4.2 2,606

Kanıt
2005 Dram Oyuncu 6.8 38,129
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017