Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nick Zinner

Nick Zinner (42)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler, Oyuncu

Nick Zinner, 08 Aralık 1974 doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler, oyuncu. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1974
Diğer Bir İsmi: The Yeah Yeah Yeahs
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 41 Aksiyon Müzik 8.1 601,173
2013 Belgesel Sesler
Müzik
8.9 2,949
2012 38 Macera Müzik 6.1 378
2010 36 Kısa Metraj Müzik 7.9 6,391
2009 35 Dram Müzik 7.1 1,433
2004 30 Belgesel Oyuncu 6.6 488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017