Giriş Kayıt
Nick Zinner

Nick Zinner (42)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler, Oyuncu

Nick Zinner, 08 Aralık 1974 doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler, oyuncu. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1974
Diğer Bir İsmi: The Yeah Yeah Yeahs
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Müzik    

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 41 Aksiyon Müzik 8.1 632,571
2013 Belgesel Sesler
Müzik
8.9 3,424
2012 38 Macera Müzik 6.1 378
2010 36 Kısa Metraj Müzik 7.9 6,391
2009 35 Dram Müzik 7.1 1,433
2004 30 Belgesel Oyuncu 6.6 488
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017