Giriş Kayıt
Nick Zinner

Nick Zinner (43)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler, Oyuncu

Nick Zinner, 08 Aralık 1974 doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler, oyuncu. Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1974
Diğer Bir İsmi: The Yeah Yeah Yeahs
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Korku Müzik    

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 41 Aksiyon Müzik 8.1 691,450
2013 Belgesel Sesler
Müzik
8.9 3,574
2012 38 Macera Müzik 6.1 378
2010 36 Kısa Metraj Müzik 7.9 6,391
2009 35 Dram Müzik 7.1 1,433
2004 30 Belgesel Oyuncu 6.6 488
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018