Giriş Kayıt
Leandro Lima

Leandro Lima


Sesler

Leandro Lima, sesler. Kahrolası Şehir (2005), Madame Satã (2002), Uyuşturucu Taciri (2013), Somos Tão Jovens (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sesler 5.5 529

Uyuşturucu Taciri
2013 Suç Sesler 6.7 1,939
2013 Biyografi Sesler 6.5 1,565
2012 Komedi Sesler 5.8 758

Yapay Cennet
2012 Dram Sesler 6.5 2,484
2012 Dram Sesler 7.2 208

Gümüş Uçurum
2011 Dram Sesler 6.6 246

Özel Tim 2
2010 Aksiyon Sesler 8.1 67,649
2009 Dram Sesler 6.4 354
2009 Dram Sesler 7.4 487
2009 Dram Sesler 6.0 426
2009 Belgesel Sesler 7.2 13

Geçiş Çizgisi
2008 Dram Sesler 7.1 2,191

Özel Tim
2007 Aksiyon Sesler 8.1 84,007
2007 Dram Sesler 5.9 165
2006 Dram Sesler 6.2 36

Gökteki Suely
2006 Dram Sesler 7.2 1,206

Kahrolası Şehir
2005 Dram Sesler 6.6 3,210

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Sesler 7.8 84,872
2004 Belgesel Sesler 8.0 505
2003 Belgesel Sesler 7.0 105
2002 Biyografi Sesler 7.1 2,022

Güneşin Ardında
2001 Dram Sesler 7.7 5,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017