Giriş Kayıt
Allison Adams

Allison Adams


Yapımcı

Allison Adams, yapımcı. Şanslı Slevin (2006), Vanilla Sky (2001), Örümceğin Maskesi (2001), Sibirya Ekspresi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Çeşitli 6.7 44,415

Aşkın Peşinde
2008 Dram Çeşitli 6.8 19,568

Arıza
2008 Komedi Çeşitli 7.0 27,445

Beni Deli Etme
2007 Komedi Yapımcı 6.5 16,309

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 273,623
2005 Dram Çeşitli    

Şüpheli Yok
2004 Suç Çeşitli 5.9 16,668
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 216,374

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 62,127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017