Giriş Kayıt
Conner Rayburn

Conner Rayburn (17)


Oyuncu

Conner Rayburn, 07 Nisan 1999 Nashville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu. Jim'e Göre (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1999
Doğum Yeri: Nashville, Tennessee, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Babalık
2009 10 Komedi Oyuncu 5.4 31,859
2009 10 Komedi Oyuncu 6.4 96,964

Madagaskar 2
2008 9 Animasyon Oyuncu 6.7 153,770
2007 8 Komedi Oyuncu 6.7 56,973

Vay Anam Vay 2
2006 7 Komedi Oyuncu 4.6 32,971

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 29,853
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (10,298) Assassin's Creed (8,868) Doctor Strange (5,197) Allied (4,356) Passengers (3,028) Moana (3,017) Arrival (2,788) Forushande (2,668) Split (2,473) Lion (2,186)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,711) The Flash (6,455) Vikings (4,347) Supernatural (3,243) Blindspot (2,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,610) Suits (2,569) Sherlock (2,565) Black Sails (2,011) Arrow (2,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017