Giriş Kayıt
Conner Rayburn

Conner Rayburn (17)


Oyuncu

Conner Rayburn, 07 Nisan 1999 Nashville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu. Jim'e Göre (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 1999
Doğum Yeri: Nashville, Tennessee, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Babalık
2009 10 Komedi Oyuncu 5.4 32,051
2009 10 Komedi Oyuncu 6.4 97,383

Madagaskar 2
2008 9 Animasyon Oyuncu 6.7 155,291
2007 8 Komedi Oyuncu 6.7 57,249

Vay Anam Vay 2
2006 7 Komedi Oyuncu 4.6 32,971

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,007
Film Altyazıları
Live by Night (12,844) Resident Evil: The Final Chapter (5,968) Why Him? (5,539) Rogue One (4,068) Patriots Day (3,215) Hidden Figures (3,058) Assassin's Creed (3,043) Paterson (2,217) Allied (2,206) Split (2,198)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017