Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Absentia (2017), Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.4 3,283

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 104,169
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,607
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,021
2012 Komedi Oyuncu 7.4 55,607

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,531
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,919

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 616,773
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,463

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 52,180

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 131,556
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Dizi Altyazıları
Westworld (10,540) The 100 (3,266) The Expanse (2,707) La casa de papel (2,524) 12 Monkeys (2,277) The Crossing (2,237) Into the Badlands (1,828) Colony (1,574) Vikings (1,280) Legion (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018