Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Absentia (2017), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.5 1,881

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 95,187
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,206
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,740
2012 Komedi Oyuncu 7.4 51,118

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 75,568
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,919

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 599,365
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,176

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 51,298

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 127,641
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017