Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Absentia (2017), Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.4 3,283

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 99,848
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,424
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,827
2012 Komedi Oyuncu 7.4 53,440

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,023
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,919

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 606,994
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,289

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 51,547

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 129,486
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018