Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Quantum Break (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,303
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,922
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,557
2012 Komedi Oyuncu 7.4 49,306

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 74,971
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,919

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 589,187
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,030

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 50,799

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 125,265
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017