Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), (2012) Frances Ha (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 40,817
2015 Komedi Oyuncu 7.6 3,977
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,211
2012 Komedi Oyuncu 7.4 46,432

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 73,444
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,838

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 568,883
2009 Komedi Oyuncu 7.1 16,627

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 49,495

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 120,169
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017