Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Quantum Break (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 68,622
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 782
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,195
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,351
2012 Komedi Oyuncu 7.4 47,296

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 73,868
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,866

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 576,121
2009 Komedi Oyuncu 7.1 16,698

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 49,852

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 121,680
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Dizi Altyazıları
The Flash (6,746) Into the Badlands (3,337) Black Sails (2,323) Legion (1,823) Vikings (1,703) Iron Fist (1,552) 24: Legacy (1,549) Legends of Tomorrow (1,526) Arrow (1,395) Game of Thrones (1,381)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017