Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Absentia (2017), Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.4 3,283

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 102,138
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,531
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,907
2012 Komedi Oyuncu 7.4 54,834

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,273
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,919

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 612,557
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,381

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 51,875

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 130,633
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018