Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Quantum Break (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,979
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,313
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 2,400
2012 Komedi Oyuncu 7.4 47,838

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 74,146
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,866

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 579,423
2009 Komedi Oyuncu 7.1 16,756

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 50,061

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 122,607
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017