Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Özge Özberk

Özge Özberk (40)


Oyuncu, Yapımcı

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. AROG (2008), 120 (2008), Çemberimde Gül Oya (2004), Mavi Gözlü Dev (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Özge Özberk Sadioglu
Burcu: Aslan
8.2 (17 Oy)
  • Currently 163.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Komedi Oyuncu 4.5 92
2012 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.1 201
2011 Komedi Oyuncu 2.3 141
2008 32 Komedi Oyuncu 7.3 21,395
2008 32 Dram Oyuncu 7.4 4,750
2007 31 Dram Oyuncu 6.7 1,141
2007 Dram Oyuncu 7.0 140
2007 Dram Oyuncu 5.6 16
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 17
2006 Dram Oyuncu 8.2 454
2005 29 Dram Oyuncu 8.7 41,049
2004 28 Macera Oyuncu 7.9 35,906
2004 Dram Oyuncu 8.5 2,020
2000 24 Dram Oyuncu 5.8 44
2000 Oyuncu 5.0 32
1999 23 Komedi Oyuncu 8.1 549
1995 Oyuncu 5.7 37
1995 19 Komedi Oyuncu 7.7 492
1993 Komedi Oyuncu 6.7 625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017