Giriş Kayıt
Özge Özberk

Özge Özberk (40)


Oyuncu, Yapımcı

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. AROG (2008), 120 (2008), Çemberimde Gül Oya (2004), Mavi Gözlü Dev (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Özge Özberk Sadioglu
Burcu: Aslan
8.3 (18 Oy)
  • Currently 165.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Komedi Oyuncu 4.5 95
2012 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.1 203
2011 Komedi Oyuncu 2.3 151
2008 32 Komedi Oyuncu 7.3 21,911
2008 32 Dram Oyuncu 7.4 4,934
2007 31 Dram Oyuncu 6.7 1,148
2007 Dram Oyuncu 7.0 140
2007 Dram Oyuncu 5.6 16
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 17
2006 Dram Oyuncu 8.2 456
2005 29 Dram Oyuncu 8.6 42,908
2004 28 Macera Oyuncu 8.0 36,583
2004 Dram Oyuncu 8.5 2,051
2000 24 Dram Oyuncu 5.8 44
2000 Oyuncu 5.0 32
1999 23 Komedi Oyuncu 8.1 563
1995 Oyuncu 5.7 37
1995 19 Komedi Oyuncu 7.7 514
1993 Komedi Oyuncu 6.8 634
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017