Giriş Kayıt
Özge Özberk

Özge Özberk (41)


Oyuncu, Yapımcı

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. A.R.O.G (2008), Arif v 216 (2018), 120 (2008), Çemberimde Gül Oya (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Özge Özberk Sadioglu
Burcu: Aslan
8.1 (20 Oy)
  • Currently 161/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.9 19,725
2015 39 Komedi Oyuncu 3.8 116
2012 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.2 221
2011 Komedi Oyuncu 2.5 221
2008 32 Komedi Oyuncu 7.3 28,469
2008 32 Dram Oyuncu 7.3 5,880
2008 Komedi Oyuncu    
2007 31 Dram Oyuncu 6.7 1,232
2007 Dram Oyuncu 7.0 140
2007 Dram Oyuncu 5.6 16
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 17
2006 Dram Oyuncu 7.5 538
2005 29 Dram Oyuncu 8.5 58,557
2004 28 Macera Oyuncu 8.0 45,427
2004 Dram Oyuncu 8.3 2,415
2000 24 Dram Oyuncu 5.8 44
2000 Oyuncu 4.9 33
1999 23 Komedi Oyuncu 8.0 855
1999 Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera, Polisiye Oyuncu    
1995 Oyuncu 5.6 38
1995 19 Komedi Oyuncu 7.5 694
1993 Komedi Oyuncu 6.7 702
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018