Giriş Kayıt
Özge Özberk

Özge Özberk (41)


Oyuncu, Yapımcı

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. A.R.O.G (2008), Arif v 216 (2018), 120 (2008), Çemberimde Gül Oya (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Özge Özberk Sadioglu
Burcu: Aslan
8.4 (19 Oy)
  • Currently 167.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.9 8,015
2015 39 Komedi Oyuncu 3.8 114
2012 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.2 212
2011 Komedi Oyuncu 2.4 194
2008 32 Komedi Oyuncu 7.3 25,973
2008 32 Dram Oyuncu 7.3 5,735
2007 31 Dram Oyuncu 6.7 1,211
2007 Dram Oyuncu 7.0 140
2007 Dram Oyuncu 5.6 16
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 17
2006 Dram Oyuncu 7.5 534
2005 29 Dram Oyuncu 8.5 52,588
2004 28 Macera Oyuncu 8.0 42,321
2004 Dram Oyuncu 8.4 2,353
2000 24 Dram Oyuncu 5.8 44
2000 Oyuncu 4.9 33
1999 23 Komedi Oyuncu 7.9 822
1999 Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera, Polisiye Oyuncu    
1995 Oyuncu 5.6 38
1995 19 Komedi Oyuncu 7.6 686
1993 Komedi Oyuncu 6.7 681
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018