Giriş Kayıt
Özge Özberk

Özge Özberk (41)


Oyuncu, Yapımcı

Özge Özberk, 13 Ağustos 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. A.R.O.G (2008), 120 (2008), Çemberimde Gül Oya (2004), Mavi Gözlü Dev (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Özge Özberk Sadioglu
Burcu: Aslan
8.3 (18 Oy)
  • Currently 165.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2015 39 Komedi Oyuncu 3.8 109
2012 36 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.2 212
2011 Komedi Oyuncu 2.4 181
2008 32 Komedi Oyuncu 7.3 24,447
2008 32 Dram Oyuncu 7.3 5,570
2007 31 Dram Oyuncu 6.7 1,201
2007 Dram Oyuncu 7.0 140
2007 Dram Oyuncu 5.6 16
2007 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 17
2006 Dram Oyuncu 7.5 530
2005 29 Dram Oyuncu 8.5 50,321
2004 28 Macera Oyuncu 8.0 40,217
2004 Dram Oyuncu 8.3 2,307
2000 24 Dram Oyuncu 5.8 44
2000 Oyuncu 5.0 32
1999 23 Komedi Oyuncu 7.9 793
1999 Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera, Polisiye Oyuncu    
1995 Oyuncu 5.6 38
1995 19 Komedi Oyuncu 7.5 658
1993 Komedi Oyuncu 6.7 673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017