Giriş Kayıt
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (35)


Oyuncu

Hatice Tuba Büyüküstün, 04 Temmuz 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Kara Para Aşk (2014), Cesur Ve Güzel (2016), İstanbul Kırmızısı (2017), Asi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tugba Büyüküstün | Hatice Tuba Büyüküstün Saylak |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.3 (31 Oy)
  • Currently 165.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Suç Oyuncu 6.8 143
2017 35 Dram Oyuncu 5.6 2,239
2017 Tarihi Oyuncu    

Dar Elbise
2016 34 Dram Oyuncu 5.8 119
2016 Romantik Oyuncu 6.6 2,464
2015 33 Dram Oyuncu 6.4 386
2015 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 47
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,043
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,098
2010 28 Romantik Oyuncu 6.1 628
2010 Komedi Oyuncu 5.6 641
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,640
2006 24 Komedi Oyuncu 6.6 7,185
2006 24 Dram Oyuncu 6.9 70
2005 23 Dram Oyuncu 8.5 51,309
2005 Romantik Oyuncu 6.6 791
2004 Dram Oyuncu 8.3 2,318
2004 22 Dram Oyuncu 7.0 75
2003 Dram Oyuncu 7.5 176
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017