Giriş Kayıt
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (35)


Oyuncu

Hatice Tuba Büyüküstün, 04 Temmuz 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Kara Para Aşk (2014), Cesur Ve Güzel (2016), İstanbul Kırmızısı (2017), Asi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tugba Büyüküstün | Hatice Tuba Büyüküstün Saylak |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.3 (33 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mehmed: Bir Cihan Fatihi
2018 Tarihi Oyuncu 7.6 678
2017 35 Suç Oyuncu 7.3 905
2017 35 Dram Oyuncu 5.5 2,699

Dar Elbise
2016 34 Dram Oyuncu 5.9 130
2016 Romantik Oyuncu 6.6 2,797
2015 33 Dram Oyuncu 6.3 420
2015 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 47
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,284
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,149
2010 28 Romantik Oyuncu 6.1 657
2010 Komedi Oyuncu 5.6 678
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,728
2006 24 Komedi Oyuncu 6.5 7,392
2006 24 Dram Oyuncu 7.1 78
2005 23 Dram Oyuncu 8.5 58,571
2005 Romantik Oyuncu 6.7 843
2004 Dram Oyuncu 8.3 2,415
2004 22 Dram Oyuncu 7.0 79
2003 Dram Oyuncu 7.5 183
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018