Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (34)


Oyuncu

Hatice Tuba Büyüküstün, 05 Temmuz 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Kara Para Aşk (2014), Asi (2007), 20 Dakika (2013), "Ihlamurlar Altında" (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tugba Büyüküstün | Hatice Tuba Büyüküstün Saylak |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.3 (25 Oy)
  • Currently 166.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    

Dar Elbise
2016 34 Dram Oyuncu 6.3 40
2016 Romantik Oyuncu 8.3 448
2015 33 Dram Oyuncu 6.5 307
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,812
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 902
2010 28 Romantik Oyuncu 6.0 552
2010 Komedi Oyuncu 5.6 531
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,391
2006 24 Komedi Oyuncu 6.6 6,737
2006 24 Dram Oyuncu 7.1 49
2005 23 Dram Oyuncu 8.7 41,049
2005 Romantik Oyuncu 6.6 694
2004 Dram Oyuncu 8.5 2,020
2004 22 Dram Oyuncu 7.4 55
2003 Dram Oyuncu 7.9 139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017