Giriş Kayıt
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (35)


Oyuncu

Hatice Tuba Büyüküstün, 05 Temmuz 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Kara Para Aşk (2014), Cesur Ve Güzel (2016), İstanbul Kırmızısı (2017), Asi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tugba Büyüküstün | Hatice Tuba Büyüküstün Saylak |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.5 (30 Oy)
  • Currently 169.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Dram Oyuncu 6.6 30
2017 35 Dram Oyuncu 5.7 1,861

Dar Elbise
2016 34 Dram Oyuncu 5.9 110
2016 Romantik Oyuncu 6.4 2,173
2015 33 Dram Oyuncu 6.4 363
2015 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 47
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,909
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,055
2010 28 Romantik Oyuncu 6.1 613
2010 Komedi Oyuncu 5.6 612
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,578
2006 24 Komedi Oyuncu 6.6 7,009
2006 24 Dram Oyuncu 7.0 62
2005 23 Dram Oyuncu 8.5 48,690
2005 Romantik Oyuncu 6.6 764
2004 Dram Oyuncu 8.4 2,257
2004 22 Dram Oyuncu 7.1 72
2003 Dram Oyuncu 7.6 173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017