Giriş Kayıt
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (35)


Oyuncu

Hatice Tuba Büyüküstün, 05 Temmuz 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Kara Para Aşk (2014), Cesur Ve Güzel (2016), Asi (2007), İstanbul Kırmızısı (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tugba Büyüküstün | Hatice Tuba Büyüküstün Saylak |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.5 (30 Oy)
  • Currently 169.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Dram Oyuncu    
2017 35 Dram Oyuncu 5.8 1,622

Dar Elbise
2016 34 Dram Oyuncu 6.2 103
2016 Romantik Oyuncu 6.4 2,015
2015 33 Dram Oyuncu 6.5 340
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,805
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,037
2010 28 Romantik Oyuncu 6.1 597
2010 Komedi Oyuncu 5.5 599
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,549
2006 24 Komedi Oyuncu 6.5 6,948
2006 24 Dram Oyuncu 7.1 56
2005 23 Dram Oyuncu 8.6 47,244
2005 Romantik Oyuncu 6.6 743
2004 Dram Oyuncu 8.4 2,187
2004 22 Dram Oyuncu 7.0 65
2003 Dram Oyuncu 7.6 169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017