Giriş Kayıt
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (34)


Oyuncu

Hatice Tuba Büyüküstün, 05 Temmuz 1982 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Kara Para Aşk (2014), Cesur Ve Güzel (2016), Asi (2007), İstanbul Kırmızısı (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tugba Büyüküstün | Hatice Tuba Büyüküstün Saylak |
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
8.4 (29 Oy)
  • Currently 168.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.9 1,333

Dar Elbise
2016 34 Dram Oyuncu 6.8 80
2016 Romantik Oyuncu 6.4 1,527
2015 33 Dram Oyuncu 6.5 326
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,617
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 991
2010 28 Romantik Oyuncu 6.1 584
2010 Komedi Oyuncu 5.6 576
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,498
2006 24 Komedi Oyuncu 6.6 6,843
2006 24 Dram Oyuncu 7.3 52
2005 23 Dram Oyuncu 8.6 44,153
2005 Romantik Oyuncu 6.6 726
2004 Dram Oyuncu 8.5 2,072
2004 22 Dram Oyuncu 7.5 59
2003 Dram Oyuncu 7.9 143
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,932) Live by Night (9,588) Hidden Figures (6,077) Rogue One (5,604) Split (5,044) Assassin's Creed (4,492) Patriots Day (4,395) Paterson (4,372) Allied (3,692) Passengers (1,814)
Dizi Altyazıları
Legion (9,777) Arrow (5,891) The 100 (4,257) The Flash (3,660) The Expanse (3,531) Black Sails (3,360) Designated Survivor (3,011) Colony (2,795) The Originals (2,764) Vikings (2,353)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017