Giriş Kayıt
Michael Nie

Michael Nie (34)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Michael Patrick Nie Rochester, Minnesota, USA, 06 Temmuz 1983 Rochester, Minnesota, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. Side Effects (2005), (2006) Vahşet Partisi (2006), (2012) The Finder (2012), (2007) Nancy Drew (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Patrick Nie Rochester, Minnesota, USA
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Rochester, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Nie
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Kameraman 7.7 13,239
2010 27 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.0 10
2010 27 Kısa Metraj Kameraman 7.9 13
2010 27 Kısa Metraj Kameraman    

Zindan Adası
2010 27 Gizem Kameraman 8.1 894,834
2010 27 Dram Kameraman 7.0 153
2010 Komedi Kameraman    

Ev Gibisi Yok
2009 26 Komedi Kameraman 4.8 1,715
2009 26 Kısa Metraj Kameraman 6.6 11

Bay Evet
2008 25 Komedi Kameraman 6.8 291,283

Krallık
2007 24 Aksiyon Kameraman 7.1 106,788

Son Ültimatom
2007 24 Aksiyon Kameraman 8.1 541,845
2007 24 Suç Kameraman 5.7 1,227
2007 24 Komedi Kameraman 5.9 16,928

Cinayet Gecesi
2007 24 Suç Kameraman 7.2 154,583
2007 24 Komedi Kameraman 6.4 385

Yaz Rüyası
2006 23 Komedi Kameraman 3.9 323

Vahşet Partisi
2006 23 Korku Kameraman 5.6 27,413

Tehlikeli Aslar
2006 23 Aksiyon Kameraman 6.7 126,354

Atalarımızın Bayrakları
2006 23 Dram Kameraman 7.1 106,828
2006 Komedi Kameraman 7.6 1,720

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 23 Aksiyon Kameraman 6.0 200,808

Amerikan Rüyaları
2006 23 Komedi Kameraman 5.5 23,074

Görevimiz Tehlike 3
2006 23 Aksiyon Kameraman 6.9 277,599

Yedek Kulübesi
2006 23 Komedi Kameraman 5.6 43,139
2006 23 Kısa Metraj Kameraman 6.8 24
2006 Komedi Kameraman    
2006 Dram Kameraman 7.6 10,810
2005 22 Aksiyon Kameraman 5.5 61
2005 22 Dram Kameraman 7.2 23

Ada
2005 22 Aksiyon Kameraman 6.9 277,050
2005 Komedi Kameraman 8.0 91,639
2005 22 Romantik Kameraman 4.9 923
2004 21 Biyografi Kameraman 7.7 119,218

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Kameraman 7.9 96,063

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 70,573
2001 Suç Kameraman 7.0 8,806
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017