Giriş Kayıt
John Hazelton

John Hazelton


Editör, Yapımcı

John H. Hazelton, editör, yapımcı.

Gerçek İsmi: John H. Hazelton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Editorial Department 7.4 182,481
2016 Animasyon 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Editorial Department 6.7 83,103
2015 Animasyon 7.9 992

Ters Yüz
2015 Animasyon Editorial Department 8.2 457,130
2014 Belgesel Yapımcı 6.9 181

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 265,084

Cesur
2012 Animasyon Editorial Department 7.2 308,315

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 226,961

Arabalar 2
2011 Animasyon Çeşitli 6.2 120,599
2011 Animasyon 8.0 8,888
2011 Animasyon 7.5 4,773

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Çeşitli 8.3 616,226
2009 Animasyon 7.1 2,798

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 760,136
2008 Animasyon 7.8 7,506

Vol. İ
2008 Animasyon Editorial Department 8.4 817,772
2008 Belgesel 8.6 78
2007 Belgesel 7.9 4,173

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 526,150

Arabalar
2006 Animasyon Editorial Department 7.1 297,397

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Editorial Department 8.0 531,150

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Çeşitli 8.1 787,992

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department 8.1 666,338
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018