Giriş Kayıt
John Hazelton

John Hazelton


Editör, Yapımcı

John H. Hazelton, editör, yapımcı.

Gerçek İsmi: John H. Hazelton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Editorial Department 7.4 153,364
2016 Animasyon 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Editorial Department 6.8 76,695
2015 Animasyon 7.9 992

Ters Yüz
2015 Animasyon Editorial Department 8.2 412,383
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 89

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 251,179

Cesur
2012 Animasyon Editorial Department 7.2 292,516

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 220,049

Arabalar 2
2011 Animasyon Çeşitli 6.2 109,687
2011 Animasyon 8.0 8,888
2011 Animasyon 7.5 4,773

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Çeşitli 8.3 583,683
2009 Animasyon 7.1 2,798

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 718,218
2008 Animasyon 7.8 7,506

Vol. İ
2008 Animasyon Editorial Department 8.4 772,768
2008 Belgesel 8.6 78
2007 Belgesel 7.9 4,173

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 501,983

Arabalar
2006 Animasyon Editorial Department 7.1 282,080

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Editorial Department 8.0 506,646

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Çeşitli 8.1 746,864

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department 8.1 630,667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017