Giriş Kayıt
John Hazelton

John Hazelton


Editör, Yapımcı

John H. Hazelton, editör, yapımcı.

Gerçek İsmi: John H. Hazelton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Editorial Department 7.3 190,967
2016 Animasyon 8.5 12,779

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Editorial Department 6.7 85,384
2015 Animasyon 7.9 992

Ters Yüz
2015 Animasyon Editorial Department 8.2 481,311
2014 Belgesel Yapımcı 6.9 181

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 271,107

Cesur
2012 Animasyon Editorial Department 7.1 314,707

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Editorial Department 6.6 230,046

Arabalar 2
2011 Animasyon Çeşitli 6.2 124,320
2011 Animasyon 8.0 8,888
2011 Animasyon 7.5 4,773

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Çeşitli 8.3 635,924
2009 Animasyon 7.1 2,798

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 784,771
2008 Animasyon 7.8 7,506

Vol. İ
2008 Animasyon Editorial Department 8.4 844,081
2008 Belgesel 8.6 78
2007 Belgesel 7.9 4,173

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 537,014

Arabalar
2006 Animasyon Editorial Department 7.1 302,893

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Editorial Department 8.0 543,201

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Çeşitli 8.1 811,217

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department 8.1 687,654
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018