Giriş Kayıt
David Glazier

David Glazier


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

David Glazier, yapımcı, editör, yapım yöneticisi. Garfunkel and Oates (2014), Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015), The Real O'Neals (2016), Other Space (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 3,966
2015 Komedi Yapımcı 6.0 224
2015 Komedi Yapımcı 7.4 17,805
2015 Macera Yapımcı 7.2 1,725
2014 Komedi Yapımcı 7.6 2,372
2014 Komedi Editorial Department 7.6 510
2013 Komedi Yapımcı 7.2 496
2011 Komedi Yapımcı 7.4 2,271
2008 Komedi Yapımcı 7.9 5,952
2007 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 19,437

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yapımcı 8.1 76,060
1993 Suç Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
7.5 9,475
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017