Giriş Kayıt
David Glazier

David Glazier


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

David Glazier, yapımcı, editör, yapım yöneticisi. Garfunkel and Oates (2014), Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015), The Real O'Neals (2016), Other Space (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 4,367
2015 Komedi Yapımcı 6.0 224
2015 Komedi Yapımcı 7.4 19,482
2015 Macera Yapımcı 7.2 1,769
2014 Komedi Yapımcı 7.6 2,372
2014 Komedi Editorial Department 7.6 510
2013 Komedi Yapımcı 7.2 496
2011 Komedi Yapımcı 7.4 2,271
2008 Komedi Yapımcı 7.8 6,036
2007 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 19,918

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yapımcı 8.1 80,579
1993 Suç Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
7.5 9,880
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018