Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Glazier

David Glazier


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

David Glazier, yapımcı, editör, yapım yöneticisi. Garfunkel and Oates (2014), Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015), The Real O'Neals (2016), Other Space (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 3,310
2015 Komedi Yapımcı 6.0 224
2015 Komedi Yapımcı 7.5 16,897
2015 Macera Yapımcı 7.3 1,463
2014 Komedi Yapımcı 7.6 2,363
2014 Komedi Editorial Department 7.6 510
2013 Komedi Yapımcı 7.2 496
2011 Komedi Yapımcı 7.4 2,139
2008 Komedi Yapımcı 7.9 5,812
2007 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 18,979

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yapımcı 8.1 71,709
1993 Suç Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
7.5 9,199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017