Giriş Kayıt
David Glazier

David Glazier


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

David Glazier, yapımcı, editör, yapım yöneticisi. Garfunkel and Oates (2014), Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015), The Real O'Neals (2016), Other Space (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 3,488
2015 Komedi Yapımcı 6.0 224
2015 Komedi Yapımcı 7.5 17,037
2015 Macera Yapımcı 7.2 1,634
2014 Komedi Yapımcı 7.6 2,372
2014 Komedi Editorial Department 7.6 510
2013 Komedi Yapımcı 7.2 496
2011 Komedi Yapımcı 7.4 2,271
2008 Komedi Yapımcı 7.9 5,841
2007 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 19,079

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yapımcı 8.1 72,966
1993 Suç Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
7.5 9,239
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017