Giriş Kayıt
Stephen Break

Stephen Break


Yapımcı

Stephen Break, yapımcı. Matador (2005), Drew ile Randevum (2004), Kimseye Güvenme (2005), Ninja Apocalypse (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı 3.1 696
2013 Kısa Metraj    

Matador
2005 Komedi Yapımcı 6.8 40,692

Karambol
2005 Suç Yapımcı    

Kimseye Güvenme
2005 Dram Yapımcı 5.9 3,319

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Yapımcı 6.6 4,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017