Giriş Kayıt
Tobias Peper

Tobias Peper


Sesler, Editör

Tobias Peper, sesler, editör. Takva (2006), Sommer '04 (2006), Herkes Gibi (2009), Uyku Hastalığı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Spor Sesler 6.1 14

Uyku Hastalığı
2011 Dram Sesler 6.3 544

İntikam Zaman 2
2010 Korku Editör    
2010 Belgesel Sesler 7.8 26
2009 Kısa Metraj Sesler 6.6 105

Herkes Gibi
2009 Dram Sesler 6.7 2,608

Cengiz Han
2007 Macera Sesler 7.3 37,956
2007 Komedi Sesler    
2006 Dram Sesler 7.5 9,290
2006 Dram Sesler 6.4 680
2006 Dram Sesler 6.5 293
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017