Giriş Kayıt
Peter Pasco

Peter Pasco


Oyuncu

Brooklyn, New York, USA, Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Brooklyn, New York, USA
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Takma İsmi: P-Train
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 8.5 33
2010 Korku Oyuncu 3.0 851
2008 Suç Oyuncu    
2006 Korku Oyuncu 4.8 469
2006 Dram Oyuncu 4.9 2,504

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Oyuncu 4.8 37,852
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017