Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (38)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 25 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.4 (40 Oy)
  • Currently 148/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Oyuncu 3.2 30
2015 36 Dram Oyuncu 4.8 105
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 14,843
2014 Suç Oyuncu 4.5 59
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,534
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 1,145
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu 5.1 18
2012 33 Komedi Oyuncu 5.8 682
2012 Macera Oyuncu 7.3 538
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23

Max Maceraları: Kralın Doğuşu
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 22
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,821
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 878

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 5.9 12,965
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,859
2009 Dram Oyuncu 5.9 326
2009 Macera Oyuncu 5.3 195
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,069
2008 Komedi Oyuncu 3.6 19
2008 Dram Oyuncu 2.6 10
2007 Komedi Oyuncu 6.2 126
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,202
2006 Komedi Oyuncu 4.9 81
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 232
2004 Dram Oyuncu 7.5 127
2004 Dram Oyuncu 7.4 38
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 213
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 570
2003 Oyuncu 6.0 250
2002 Oyuncu 6.6 515
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,329
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,306
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018