Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (37)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.5 (32 Oy)
  • Currently 150.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.2 29
2015 36 Dram Oyuncu 5.8 53
2014 Suç Oyuncu 4.3 52
2014 Tarihi Oyuncu 7.1 11,100
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,316
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 965
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu    
2012 33 Komedi Oyuncu 5.8 615
2012 Macera Oyuncu 7.2 488
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,506
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 810

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 6.0 12,507
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,578
2009 Dram Oyuncu 5.7 272
2009 Macera Oyuncu 5.3 177
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,044
2008 Komedi Oyuncu 3.5 16
2008 Dram Oyuncu 2.2 6
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,061
2006 Komedi Oyuncu 4.9 77
2004 25 Romantik Oyuncu 5.0 214
2004 Dram Oyuncu 8.2 98
2004 25 Dram Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 202
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 411
2003 Oyuncu 6.0 238
2002 Oyuncu 6.6 457
2002 Komedi Oyuncu 6.2 1,059
1997 Komedi Oyuncu 5.8 985
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017