Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (38)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.5 (36 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Oyuncu 3.2 29
2015 36 Dram Oyuncu 5.6 93
2014 Suç Oyuncu 4.4 55
2014 Tarihi Oyuncu 7.1 12,926
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,407
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 1,054
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu    
2012 33 Komedi Oyuncu 5.7 655
2012 Macera Oyuncu 7.2 513
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,642
2011 32 Romantik Oyuncu 4.6 836

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 5.9 12,712
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,692
2009 Dram Oyuncu 5.9 307
2009 Macera Oyuncu 5.3 185
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,057
2008 Komedi Oyuncu 3.4 17
2008 Dram Oyuncu 2.6 10
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,101
2006 Komedi Oyuncu 4.9 78
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 224
2004 Dram Oyuncu 7.6 123
2004 25 Dram Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 208
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.5 518
2003 Oyuncu 6.0 244
2002 Oyuncu 6.6 481
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,189
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017