Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (37)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), Cennet (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.5 (31 Oy)
  • Currently 149.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.2 28
2015 36 Dram Oyuncu 5.9 39
2014 Suç Oyuncu 4.4 51
2014 Tarihi Oyuncu 7.6 8,847
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,278
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 933
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu    
2012 33 Komedi Oyuncu 5.8 602
2012 Macera Oyuncu 7.2 481
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,457
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 805

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 6.0 12,434
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,536
2009 Dram Oyuncu 5.6 244
2009 Macera Oyuncu 5.3 176
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,043
2008 Komedi Oyuncu 3.7 15
2008 Dram Oyuncu 2.2 6
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,044
2006 Komedi Oyuncu 4.9 77
2004 25 Romantik Oyuncu 5.0 211
2004 Dram Oyuncu 8.2 97
2004 25 Dram Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 205
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.9 406
2003 Oyuncu 6.1 238
2002 Oyuncu 6.6 444
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,025
1997 Komedi Oyuncu 5.8 934
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017