Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (38)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 25 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.2 (41 Oy)
  • Currently 144.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Oyuncu 3.1 31
2016 37 Oyuncu 2.5 6
2015 36 Dram Oyuncu 4.8 110
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,960
2014 Tarihi Oyuncu 5.6 28
2014 Suç Oyuncu 4.4 60
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,589
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 1,189
2012 33 Dram Oyuncu 4.2 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu 5.1 18
2012 33 Komedi Oyuncu 5.8 707
2012 Macera Oyuncu 7.3 566
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23
2012 Dram Oyuncu    

Max Maceraları: Kralın Doğuşu
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 22
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,885
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 886

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 5.9 13,097
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,941
2009 Dram Oyuncu 5.9 335
2009 Macera Oyuncu 5.4 201
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,100
2008 Komedi Oyuncu 3.5 20
2008 Dram Oyuncu 2.6 10
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 31
2007 Komedi Oyuncu 6.2 127
2006 27 Suç Oyuncu 6.2 2,241
2006 Komedi Oyuncu 4.8 82
2006 Dram Oyuncu 5.6 1,063
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 237
2004 Dram Oyuncu 7.5 127
2004 Dram Oyuncu 7.4 38
2003 Tarihi Oyuncu 3.4 216
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 580
2003 Oyuncu 6.0 257
2002 Oyuncu 6.6 528
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,374
2001 Komedi Oyuncu 8.3 936
2001 Komedi Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,378
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018