Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (38)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 25 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.5 (38 Oy)
  • Currently 150.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Oyuncu 3.2 29
2015 36 Dram Oyuncu 5.5 99
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 13,889
2014 Suç Oyuncu 4.3 57
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,473
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 1,103
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu 5.1 18
2012 33 Komedi Oyuncu 5.7 673
2012 Macera Oyuncu 7.2 523
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23

Max Maceraları: Kralın Doğuşu
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 22
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,735
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 851

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 5.9 12,828
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,772
2009 Dram Oyuncu 5.8 318
2009 Macera Oyuncu 5.2 188
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,062
2008 Komedi Oyuncu 3.3 18
2008 Dram Oyuncu 2.6 10
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,133
2006 Komedi Oyuncu 4.9 79
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 227
2004 Dram Oyuncu 7.5 127
2004 Dram Oyuncu 7.4 38
2003 Tarihi Oyuncu 3.4 212
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.4 555
2003 Oyuncu 6.0 249
2002 Oyuncu 6.6 497
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,257
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,217
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017