Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (38)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.6 (38 Oy)
  • Currently 151/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Oyuncu 3.2 29
2015 36 Dram Oyuncu 5.5 96
2014 Suç Oyuncu 4.3 57
2014 Tarihi Oyuncu 7.1 13,451
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,445
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 1,086
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu    
2012 33 Komedi Oyuncu 5.7 664
2012 Macera Oyuncu 7.2 519
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,706
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 845

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 5.9 12,784
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,742
2009 Dram Oyuncu 5.8 314
2009 Macera Oyuncu 5.2 187
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,061
2008 Komedi Oyuncu 3.3 18
2008 Dram Oyuncu 2.6 10
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,123
2006 Komedi Oyuncu 4.9 79
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 227
2004 Dram Oyuncu 7.6 123
2004 25 Dram Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.4 211
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.4 546
2003 Oyuncu 6.0 247
2002 Oyuncu 6.6 491
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,230
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017