Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (37)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı. Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.4 (34 Oy)
  • Currently 147.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.2 29
2015 36 Dram Oyuncu 5.3 78
2014 Suç Oyuncu 4.3 53
2014 Tarihi Oyuncu 7.1 12,106
2013 34 Komedi Oyuncu 5.2 2,344
2013 34 Romantik Oyuncu 5.8 1,007
2012 33 Dram Oyuncu 4.3 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu    
2012 33 Komedi Oyuncu 5.9 630
2012 Macera Oyuncu 7.2 499
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 23
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 2,553
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 821

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 6.0 12,592
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 3,625
2009 Dram Oyuncu 5.8 287
2009 Macera Oyuncu 5.3 181
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.2 1,048
2008 Komedi Oyuncu 3.5 16
2008 Dram Oyuncu 2.2 6
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 27 Suç Oyuncu 6.1 2,075
2006 Komedi Oyuncu 4.9 77
2004 25 Romantik Oyuncu 4.9 213
2004 Dram Oyuncu 7.6 123
2004 25 Dram Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 202
2003 Dram Oyuncu    
2003 Gerilim Oyuncu 7.6 484
2003 Oyuncu 6.0 240
2002 Oyuncu 6.6 468
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,099
1997 Komedi Oyuncu 5.8 1,074
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017