Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
James Kawano

James Kawano


Görsel Efekt

James Kawano, görsel efekt. Andromeda (2000), (2014) Çakma Polisler (2014), (2015) Get Hard (2015), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Yukio Kawano | Jamie Yukio Kawano | Jamie Ka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 6,926
2015 Komedi Görsel Efekt 6.0 91,179

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 71,627

Çakma Polisler
2014 Komedi Görsel Efekt 6.5 110,507

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 55,463

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 249,953
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 187,570

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 183,362

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 244,274

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.4 45,129

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 186,983

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 232,640
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 241,385

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 190,175

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,127

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,400

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 124,476
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,382

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 66,649
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017