Giriş Kayıt
James Kawano

James Kawano


Görsel Efekt

James Kawano, görsel efekt. Andromeda (2000), (2014) Çakma Polisler (2014), (2015) Sert Ol (2015), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Yukio Kawano | Jamie Yukio Kawano | Jamie Ka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 9,554

Sert Ol
2015 Komedi Görsel Efekt 6.0 98,999

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 78,618

Çakma Polisler
2014 Komedi Görsel Efekt 6.5 115,078

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 57,487

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 264,533
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 194,135

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,929

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 255,708

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.4 47,219

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 195,326

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 246,202
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 258,277

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 198,261

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,600

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 17,325

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,400

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 130,316
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,922

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,510
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017