Giriş Kayıt
James Kawano

James Kawano


Görsel Efekt

James Kawano, görsel efekt. Andromeda (2000), (2014) Çakma Polisler (2014), (2015) Get Hard (2015), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Yukio Kawano | Jamie Yukio Kawano | Jamie Ka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 8,031
2015 Komedi Görsel Efekt 6.0 94,169

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 74,266

Çakma Polisler
2014 Komedi Görsel Efekt 6.5 112,249

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 56,253

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 254,373
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 190,213

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 186,981

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 248,770

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.4 46,017

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 190,124

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 238,048
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 249,448

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 193,581

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,644

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,180

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 126,635
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,572

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 68,054
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017