Giriş Kayıt
James Kawano

James Kawano


Görsel Efekt

James Kawano, görsel efekt. Andromeda (2000), (2014) Çakma Polisler (2014), (2015) Get Hard (2015), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Yukio Kawano | Jamie Yukio Kawano | Jamie Ka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 8,377
2015 Komedi Görsel Efekt 6.0 95,109

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 74,875

Çakma Polisler
2014 Komedi Görsel Efekt 6.5 112,725

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 56,439

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 255,505
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 190,827

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 187,990

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 249,853

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.4 46,245

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 190,847

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 239,315
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 250,791

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 194,324

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,784

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,371

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 127,262
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,619

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 68,448
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017