Giriş Kayıt
James Kawano

James Kawano


Görsel Efekt

James Kawano, görsel efekt. Andromeda (2000), (2014) Çakma Polisler (2014), (2015) Get Hard (2015), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Yukio Kawano | Jamie Yukio Kawano | Jamie Ka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 9,340
2015 Komedi Görsel Efekt 6.0 97,615

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 77,178

Çakma Polisler
2014 Komedi Görsel Efekt 6.5 114,245

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 57,053

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 261,893
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 192,953

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 191,039

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Görsel Efekt 7.3 253,483

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Görsel Efekt 6.4 46,828

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 193,883

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Görsel Efekt 5.9 243,648
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 255,455

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 196,822

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,282

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,975

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 129,069
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,806

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 69,692
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017