Giriş Kayıt
Kasia Skorynkiewicz

Kasia Skorynkiewicz


Yönetmen Asistanı, Editör, Oyuncu

Kasia Skorynkiewicz, yönetmen asistanı, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Editorial Department 7.5 8,026
2006 Dram Editorial Department 7.0 2,854

Yaşayan Ölülerin Gecesi 3d
2006 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 2,933
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,404

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Çeşitli 6.6 62,430
2005 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
1.9 1,426
2005 Korku Yönetmen Asistanı 2.6 1,150
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018