Giriş Kayıt
Kasia Skorynkiewicz

Kasia Skorynkiewicz


Yönetmen Asistanı, Editör, Oyuncu

Kasia Skorynkiewicz, yönetmen asistanı, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Editorial Department    
2006 Dram Editorial Department 7.0 2,854

Yaşayan Ölülerin Gecesi 3d
2006 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 2,933
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,404

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Çeşitli 6.6 59,690
2005 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
1.9 1,401
2005 Korku Yönetmen Asistanı 2.6 1,132
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017