Giriş Kayıt
Dan Mucklow

Dan Mucklow


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Dan Mucklow, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Stan Lee's Lucky Man (2016), Snatch (2017), An Inspector Calls (2015), The Village (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 332
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 2,489
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 4,187
2015 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.8 1,972
2014 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 840
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 1,275
2007 Suç Sanat Bölümü 8.0 4,395
Dizi Altyazıları
Westworld (9,681) La casa de papel (5,658) The Flash (3,404) Legion (2,959) The 100 (1,902) Fear the Walking Dead (1,818) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,349) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018