Giriş Kayıt
Dan Mucklow

Dan Mucklow


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Dan Mucklow, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Stan Lee's Lucky Man (2016), Snatch (2017), An Inspector Calls (2015), The Village (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 332
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 2,560
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 4,241
2015 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.8 1,972
2014 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 840
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 1,275
2007 Suç Sanat Bölümü 8.0 4,452
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018