Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dan Mucklow

Dan Mucklow


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Dan Mucklow, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Stan Lee's Lucky Man (2016), An Inspector Calls (2015), The Village (2013), Common (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 2,822
2015 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.8 1,972
2014 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 840
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 1,275
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 3,633
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017