Giriş Kayıt
Dan Mucklow

Dan Mucklow


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Dan Mucklow, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Stan Lee's Lucky Man (2016), An Inspector Calls (2015), Snatch (2017), The Village (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 277
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 1,461
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 3,572
2015 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.8 1,972
2014 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 840
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 1,275
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 3,841
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017