Giriş Kayıt
Dan Mucklow

Dan Mucklow


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Dan Mucklow, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Stan Lee's Lucky Man (2016), An Inspector Calls (2015), The Village (2013), Common (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni    
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 2,938
2015 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.8 1,972
2014 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 840
2013 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 1,275
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 3,686
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017