Giriş Kayıt
Onur Ünlü

Onur Ünlü


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Onur Ünlü, senarist, yönetmen, yapımcı, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), İtirazım Var (2014), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Polis (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (53 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 70
2016 Belgesel Oyuncu 6.8 58
2015 Dram Senarist 4.9 302
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
8.8 2,070
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.1 6,550
2013 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 5,530
2013 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.4 5,397
2012 Suç Senarist
Yönetmen
8.0 947
2012 Kısa Metraj Yönetmen    
2011 Macera Senarist
Yönetmen
9.2 75,056
2011 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 2,064
2009 Senarist
Yönetmen
7.2 1,482
2009 Dram Yapımcı
Senarist
5.4 1,435
2009 Komedi Yönetmen 6.8 108
2008 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 3,453
2008 Macera Senarist
Yönetmen
3.1 432
2007 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 4,227
2006 Dram Senarist 6.6 17
2004 Romantik Senarist 4.9 213
2004 Dram Senarist    
2004 Komedi Senarist 7.1 11
1999 Macera Senarist
Oyuncu
7.7 2,234
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,586) American Gods (5,724) Fargo (4,757) Lucifer (4,645) The 100 (2,812) Into the Badlands (2,685) Arrow (2,592) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,762)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017