Giriş Kayıt
Onur Ünlü

Onur Ünlü (45)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Onur Ünlü, 01 Ocak 1973 İzmit, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), İtirazım Var (2014), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Polis (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: İzmit, Türkiye
Takma İsmi: Ah Muhsin Ünlü
8.9 (62 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Komedi Yönetmen 7.1 293
2017 44 Yönetmen
Senarist
5.9 94
2017 44 Komedi Yönetmen 5.3 1,895
2017 44 Dram Yönetmen
Senarist
5.9 35
2017 Macera Senarist
Yönetmen
7.2 855
2017 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.0 219
2016 43 Belgesel Oyuncu 7.1 101
2015 42 Dram Senarist 4.9 369
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
8.5 2,416
2014 41 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 7,840
2013 40 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 6,746
2013 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.3 6,020
2012 Suç Senarist
Yönetmen
7.9 1,121
2012 39 Kısa Metraj Yönetmen    
2011 Macera Senarist
Yönetmen
9.2 79,450
2011 38 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 2,405
2009 36 Senarist
Yönetmen
7.1 1,721
2009 36 Dram Yapımcı
Senarist
5.4 1,570
2009 Komedi Yönetmen 6.7 114
2008 35 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 3,949
2008 35 Macera Senarist
Yönetmen
3.1 467
2007 34 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.7 4,749
2006 Dram Senarist 6.6 17
2005 Dram Senarist    
2004 31 Romantik Senarist 4.7 235
2004 Dram Senarist 2.2 9
2004 Dram Senarist    
2004 Komedi Senarist 6.7 13
1999 Macera Senarist
Oyuncu
7.6 2,533
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018