Giriş Kayıt
Onur Ünlü

Onur Ünlü (44)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Onur Ünlü, 01 Ocak 1973 İzmit, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), İtirazım Var (2014), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Polis (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: İzmit, Türkiye
Takma İsmi: Ah Muhsin Ünlü
8.9 (62 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen    
2017 44 Komedi Yönetmen 5.5 1,276
2017 44 Yönetmen
Senarist
5.9 56
2017 Macera Senarist
Yönetmen
7.3 665
2017 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 178
2017 44 Yönetmen    
2016 43 Belgesel Oyuncu 6.8 76
2015 42 Dram Senarist 4.9 347
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
8.7 2,288
2014 41 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 7,349
2013 40 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 6,247
2013 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.3 5,782
2012 Suç Senarist
Yönetmen
7.9 1,070
2012 39 Kısa Metraj Yönetmen    
2011 Macera Senarist
Yönetmen
9.2 77,517
2011 38 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 2,263
2009 36 Senarist
Yönetmen
7.1 1,611
2009 36 Dram Yapımcı
Senarist
5.4 1,490
2009 Komedi Yönetmen 6.7 114
2008 35 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 3,734
2008 35 Macera Senarist
Yönetmen
3.1 454
2007 34 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 4,575
2006 Dram Senarist 6.6 17
2005 Dram Senarist    
2004 31 Romantik Senarist 4.7 227
2004 Dram Senarist    
2004 Dram Senarist    
2004 Komedi Senarist 6.7 13
1999 Macera Senarist
Oyuncu
7.6 2,421
Dizi Altyazıları
Vikings (13,649) Supernatural (5,797) Mr. Robot (5,378) The Big Bang Theory (4,600) Gotham (3,576) Game of Thrones (3,388) Arrow (2,612) The Flash (2,497) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,391) Shameless (2,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017