Giriş Kayıt
Onur Ünlü

Onur Ünlü (44)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Onur Ünlü, 01 Ocak 1973 İzmit, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), İtirazım Var (2014), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Polis (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: İzmit, Türkiye
Takma İsmi: Ah Muhsin Ünlü
9.1 (57 Oy)
  • Currently 181.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Senarist
Yönetmen
8.0 264
2017 44 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 83
2016 43 Belgesel Oyuncu 6.7 60
2015 42 Dram Senarist 4.9 313
2015 Komedi Senarist
Yönetmen
8.8 2,103
2014 41 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.0 6,719
2013 40 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 5,663
2013 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.4 5,462
2012 Suç Senarist
Yönetmen
8.1 969
2012 39 Kısa Metraj Yönetmen    
2011 Macera Senarist
Yönetmen
9.2 75,526
2011 38 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 2,097
2009 36 Senarist
Yönetmen
7.2 1,502
2009 36 Dram Yapımcı
Senarist
5.4 1,446
2009 Komedi Yönetmen 6.8 110
2008 35 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 3,507
2008 35 Macera Senarist
Yönetmen
3.1 437
2007 34 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.6 4,301
2006 Dram Senarist 6.6 17
2004 31 Romantik Senarist 4.8 218
2004 Dram Senarist    
2004 Komedi Senarist 6.7 13
1999 Macera Senarist
Oyuncu
7.7 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017