Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mert Baykal

Mert Baykal (37)


Yönetmen, Oyuncu

Edip Mert Baykal, 29 Kasım 1979 Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu. Pardon (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edip Mert Baykal
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1979
Doğum Yeri: Türkiye
Burcu: Yay
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Yönetmen 6.1 1,614
2015 Dram Yönetmen 6.8 923
2006 Komedi Yönetmen 1.5 104
2005 26 Komedi Yönetmen 8.2 12,719
1990 11 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016