Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mert Baykal

Mert Baykal (36)


Yönetmen, Oyuncu
Gerçek İsmi:
Edip Mert Baykal
Doğum Tarihi:
29 Kasım 1979 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Türkiye
Burcu: Yay
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardeşim Benim
2016 Yönetmen 6.1 958
2015 Dram Yönetmen 6.8 535
2006 Komedi Yönetmen 2.3 97

Pardon
2005 Komedi Yönetmen 8.2 12,084
1990 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016