Giriş Kayıt
Mert Baykal

Mert Baykal (38)


Yönetmen, Oyuncu

Edip Mert Baykal, 29 Kasım 1979 Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu. Pardon (2005), Fi / Çi (2017), Kardeşim Benim (2016), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edip Mert Baykal
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1979
Doğum Yeri: Türkiye
Burcu: Yay
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Komedi Yönetmen 4.7 465

Fi / Çi
2017 Dram Yönetmen 8.3 4,287
2016 37 Yönetmen 6.1 2,759
2015 Dram Yönetmen 6.5 1,788
2006 Komedi Yönetmen 1.3 121
2005 26 Komedi Yönetmen 8.2 14,671
1990 11 Komedi Oyuncu 6.7 23
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018