Giriş Kayıt
Mert Baykal

Mert Baykal (37)


Yönetmen, Oyuncu

Edip Mert Baykal, 29 Kasım 1979 Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu. Pardon (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edip Mert Baykal
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1979
Doğum Yeri: Türkiye
Burcu: Yay
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Yönetmen 6.1 1,862
2015 Dram Yönetmen 6.6 1,084
2006 Komedi Yönetmen 1.5 106
2005 26 Komedi Yönetmen 8.2 13,066
1990 11 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,434) Assassin's Creed (5,645) Passengers (4,641) Doctor Strange (3,984) Allied (2,820) Split (2,497) Arrival (2,345) xXx: Return of Xander Cage (2,279) Forushande (2,106) Moana (1,833)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,083) Taboo (4,470) Arrow (4,235) Legion (4,041) Vikings (3,664) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,111) Blindspot (3,093) Black Sails (2,930) Suits (2,829) Legends of Tomorrow (2,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017