Giriş Kayıt
Mert Baykal

Mert Baykal (37)


Yönetmen, Oyuncu

Edip Mert Baykal, 29 Kasım 1979 Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu. Pardon (2005), Fi (2017), Kardeşim Benim (2016), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edip Mert Baykal
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1979
Doğum Yeri: Türkiye
Burcu: Yay
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.5 2,150
2016 37 Yönetmen 6.2 2,146
2015 Dram Yönetmen 6.6 1,421
2006 Komedi Yönetmen 1.4 111
2005 26 Komedi Yönetmen 8.2 13,701
1990 11 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017