Giriş Kayıt
Almila Uluer

Almila Uluer


Oyuncu

Almila Uluer, oyuncu.

8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.2 257
2010 Dram Oyuncu 6.1 770
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Dram Oyuncu 6.1 8
2004 Dram Oyuncu 5.2 58
2003 Dram Oyuncu    
2003 Oyuncu 7.4 68
2000 Müzikal Oyuncu 5.2 1,706
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018