Giriş Kayıt
Almila Uluer

Almila Uluer


Oyuncu

Almila Uluer, oyuncu.

8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.3 305
2010 Dram Oyuncu 6.2 806
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Dram Oyuncu 6.1 8
2004 Dram Oyuncu 5.1 61
2003 Dram Oyuncu    
2003 Oyuncu 7.4 68
2000 Müzikal Oyuncu 5.2 1,766
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018