Giriş Kayıt
Almila Uluer

Almila Uluer


Oyuncu

Almila Uluer, oyuncu.

8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.3 292
2010 Dram Oyuncu 6.2 798
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Dram Oyuncu 6.1 8
2004 Dram Oyuncu 5.1 61
2003 Dram Oyuncu    
2003 Oyuncu 7.4 68
2000 Müzikal Oyuncu 5.2 1,755
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018