Giriş Kayıt
Mine Tugay

Mine Tugay (39)


Oyuncu

Melek Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), Çilek Kokusu (2015), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2005) Gönül Yarası (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
8.5 (24 Oy)
  • Currently 170.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 4.7 820
2014 Dram Oyuncu 6.1 755
2013 Komedi Oyuncu 6.8 4,568
2013 Komedi Oyuncu 7.1 430
2011 Komedi Oyuncu 7.4 143
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 129
2010 32 Komedi Oyuncu 4.0 174
2010 Dram Oyuncu 6.5 3,208
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,815
2010 Komedi Oyuncu 7.5 169
2009 Macera Oyuncu 5.2 188
2008 Dram Oyuncu 7.3 70
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2007 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
2006 28 Komedi Oyuncu 7.5 7,730
2005 27 Dram Oyuncu 7.8 8,081
2005 Oyuncu 5.2 15
2004 Romantik Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.3 572
2002 Komedi Oyuncu 7.5 451
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017