Mine Tugay (35)


Oyuncu
8.5 (19 Oy)
  • Currently 170.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978 (Cuma)
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu:1.70 m
Resimleri (45)
  • Mine Tugay
  • Mine Tugay
  • Mine Tugay
  • Mine Tugay
  • Mine Tugay
Hayranlar (28 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Adi ask olsun 2004 Romantik Oyuncu 7.9 14
Aliye
"Aliye"
2007 Romantik Oyuncu 5.8 359
Gönül yarasi
Gönül Yarası
2005 Dram Oyuncu 7.9 5,668
Ask her yasta 2005 Oyuncu 5.5 12
Hacivat Karagöz neden öldürüldü?
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
2006 Komedi Oyuncu 7.6 4,789
Sinif 2008 Dram Oyuncu 7.2 44
Benden baba olmaz 2007 Komedi Oyuncu 6.9 37
Kaptan feza
Kaptan Feza
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 83
Herkes mi aldatır? 2010 Komedi Oyuncu 5.2 26
Kapaliçarsi 2009 Macera Oyuncu 4.4 116
Oyle Bir Gecer Zaman ki 2010 Dram Oyuncu 6.4 1,589
Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi 2010 Suç Oyuncu 8.7 12,711
Yoldaki Kedi 2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 11
5'er beser 2011 Komedi Oyuncu 8.5 67
Medcezir 2013 Komedi Oyuncu 7.6 663