Giriş Kayıt

Mine Tugay (37)


Oyuncu
8.5 (21 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978 (Cuma)
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu:1.70 m
Resimleri (29)
Hayranlar (39 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Romantik Oyuncu    

"Aliye"
2007 Romantik Oyuncu    

Gönül Yarası
2005 Dram Oyuncu 7.9 6,715
2005 Oyuncu    

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
2006 Komedi Oyuncu 7.6 5,830
2008 Dram Oyuncu 7.6 55
2007 Komedi Oyuncu 6.9 44

Kaptan Feza
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 117
2010 Komedi Oyuncu 3.8 103
2009 Macera Oyuncu 5.4 152
2010 Dram Oyuncu 6.4 2,063
2010 Suç Oyuncu 8.8 14,475
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 17
2011 Komedi Oyuncu 7.9 97
2013 Komedi Oyuncu 6.9 1,694
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015