Giriş Kayıt
Mine Tugay

Mine Tugay (38)


Oyuncu

Melek Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), Çilek Kokusu (2015), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2005) Gönül Yarası (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
8.6 (23 Oy)
  • Currently 172.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 4.4 694
2014 Dram Oyuncu 6.0 656
2013 Komedi Oyuncu 6.8 4,150
2013 Komedi Oyuncu 7.4 301
2011 Komedi Oyuncu 7.5 119
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 124
2010 32 Komedi Oyuncu 3.9 159
2010 Dram Oyuncu 6.5 2,943
2010 Suç Oyuncu 8.8 19,784
2010 Komedi Oyuncu 7.6 163
2009 Macera Oyuncu 5.3 181
2008 Dram Oyuncu 7.3 66
2007 Komedi Oyuncu 6.8 50
2007 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
2006 28 Komedi Oyuncu 7.5 7,358
2005 27 Dram Oyuncu 7.8 7,719
2005 Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.3 544
2002 Komedi Oyuncu 7.5 431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017