Giriş Kayıt

Mine Tugay (36)


Oyuncu
8.5 (21 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978 (Cuma)
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu:1.70 m
Resimleri (29)
Hayranlar (40 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Romantik Oyuncu 7.4 15

"Aliye"
2007 Romantik Oyuncu 5.8 359

Gönül Yarası
2005 Dram Oyuncu 7.9 6,074
2005 Oyuncu 5.3 14

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
2006 Komedi Oyuncu 7.6 5,216
2008 Dram Oyuncu 7.5 51
2007 Komedi Oyuncu 7.0 43

Kaptan Feza
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 96
2010 Komedi Oyuncu 4.5 71
2009 Macera Oyuncu 5.1 131
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,745
2010 Suç Oyuncu 8.7 13,280
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 14
2011 Komedi Oyuncu 8.1 82
2013 Komedi Oyuncu 7.2 950
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014