Giriş Kayıt
Mine Tugay

Mine Tugay (39)


Oyuncu

Melek Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), Çilek Kokusu (2015), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2005) Gönül Yarası (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
8.6 (25 Oy)
  • Currently 172/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 5.0 985
2014 Dram Oyuncu 6.0 842
2013 Komedi Oyuncu 6.8 4,988
2013 Komedi Oyuncu 6.9 637
2011 Komedi Oyuncu 7.3 170
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 134
2010 32 Komedi Oyuncu 4.0 190
2010 Dram Oyuncu 6.6 3,422
2010 Suç Oyuncu 8.7 21,755
2010 Komedi Oyuncu 7.5 177
2009 Macera Oyuncu 5.4 201
2008 Dram Oyuncu 7.2 76
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2007 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
2006 28 Komedi Oyuncu 7.5 8,150
2005 27 Dram Oyuncu 7.8 8,374
2005 Oyuncu 5.2 15
2004 Romantik Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.3 606
2002 Komedi Oyuncu 7.5 476
Film Altyazıları
Rampage (13,638) Ready Player One (8,234) Blockers (2,097) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,571) The Cured (763) Future World (747) Den 12. mann (654) Black Panther (574) Red Sparrow (397)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,995) The 100 (3,056) The Expanse (2,432) La casa de papel (2,326) 12 Monkeys (2,191) The Crossing (2,084) Into the Badlands (1,748) Colony (1,215) Vikings (1,205) Legion (1,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018