Giriş Kayıt
Mine Tugay

Mine Tugay (39)


Oyuncu

Melek Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), Çilek Kokusu (2015), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2005) Gönül Yarası (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
8.5 (24 Oy)
  • Currently 170.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 4.6 779
2014 Dram Oyuncu 6.1 725
2013 Komedi Oyuncu 6.8 4,472
2013 Komedi Oyuncu 7.1 385
2011 Komedi Oyuncu 7.4 141
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 128
2010 32 Komedi Oyuncu 4.0 167
2010 Dram Oyuncu 6.5 3,123
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,485
2010 Komedi Oyuncu 7.5 168
2009 Macera Oyuncu 5.3 185
2008 Dram Oyuncu 7.3 69
2007 Komedi Oyuncu 6.8 51
2007 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
2006 28 Komedi Oyuncu 7.5 7,578
2005 27 Dram Oyuncu 7.8 7,956
2005 Oyuncu 5.2 15
2004 Romantik Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.3 565
2002 Komedi Oyuncu 7.5 445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017