Giriş Kayıt
Mine Tugay

Mine Tugay (38)


Oyuncu

Melek Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), Çilek Kokusu (2015), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2005) Gönül Yarası (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
8.6 (23 Oy)
  • Currently 172.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 4.4 681
2014 Dram Oyuncu 6.0 628
2013 Komedi Oyuncu 6.8 4,090
2013 Komedi Oyuncu 7.6 256
2011 Komedi Oyuncu 7.5 119
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 124
2010 32 Komedi Oyuncu 3.9 156
2010 Dram Oyuncu 6.5 2,864
2010 Suç Oyuncu 8.8 19,539
2010 Komedi Oyuncu 7.5 148
2009 Macera Oyuncu 5.3 179
2008 Dram Oyuncu 7.3 66
2007 Komedi Oyuncu 6.8 50
2007 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
2006 28 Komedi Oyuncu 7.6 7,234
2005 27 Dram Oyuncu 7.8 7,631
2005 Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.3 539
2002 Komedi Oyuncu 7.6 419
Film Altyazıları
Gold (6,996) Rings (3,720) Logan (2,945) Get Out (2,251) La La Land (2,024) Split (1,800) The Age of Shadows (1,757) Zashchitniki (1,628) The Great Wall (1,473) Office Christmas Party (1,381)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,708) The Blacklist (4,014) The Expanse (3,236) Better Call Saul (2,065) The Last Kingdom (1,944) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,579) Game of Thrones (1,570) Doctor Who (1,555) Vikings (1,545) Supernatural (1,539)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017