Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mine Tugay

Mine Tugay (38)


Oyuncu

Melek Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2005) Gönül Yarası (2005), (2006) Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melek Mine Tugay
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
8.5 (22 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 5.2 367
2014 Dram Oyuncu 6.0 538
2013 Komedi Oyuncu 7.1 3,134
2013 Komedi Oyuncu 7.8 151
2011 Komedi Oyuncu 7.5 119
2010 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 123
2010 32 Komedi Oyuncu 3.9 142
2010 Dram Oyuncu 6.5 2,728
2010 Suç Oyuncu 8.8 18,680
2010 Komedi Oyuncu 7.5 148
2009 Macera Oyuncu 5.3 174
2008 Dram Oyuncu 7.3 65
2007 Komedi Oyuncu 6.8 50
2007 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 20
2006 28 Komedi Oyuncu 7.6 6,966
2005 27 Dram Oyuncu 7.8 7,434
2005 Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu    
2004 Romantik Oyuncu 5.3 523
2002 Komedi Oyuncu 7.6 402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017