Giriş Kayıt
Zeynep Gülmez

Zeynep Gülmez (42)


Oyuncu

Zeynep Gülmez, 10 Temmuz 1974 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu. Rüzgarlar (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
Burcu: Yengeç
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Dram Oyuncu 5.7 24
2014 Komedi Oyuncu 7.4 302
2013 39 Dram Oyuncu 4.8 123
2013 39 Komedi Oyuncu 3.4 17
2011 Komedi Oyuncu 3.4 284
2007 Dram Oyuncu 3.7 116
2006 32 Romantik Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 205
2002 Dram Oyuncu 3.9 189
2002 Komedi Oyuncu 6.3 101
2000 26 Müzikal Oyuncu 5.2 1,488
1999 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017