Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Zeynep Gülmez

Zeynep Gülmez (42)


Oyuncu

Zeynep Gülmez, 10 Temmuz 1974 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu. Rüzgarlar (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
Burcu: Yengeç
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Dram Oyuncu 5.6 23
2014 Komedi Oyuncu 7.4 298
2013 39 Dram Oyuncu 4.8 121
2013 39 Komedi Oyuncu 3.4 17
2011 Komedi Oyuncu 3.4 277
2007 Dram Oyuncu 3.7 114
2006 32 Romantik Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 206
2002 Dram Oyuncu 3.9 184
2002 Komedi Oyuncu 6.3 101
2000 26 Müzikal Oyuncu 5.1 1,457
1999 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017