Giriş Kayıt
Zeynep Gülmez

Zeynep Gülmez (42)


Oyuncu

Zeynep Gülmez, 10 Temmuz 1974 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu. Rüzgarlar (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
Burcu: Yengeç
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Dram Oyuncu 5.5 26
2014 Komedi Oyuncu 7.4 331
2013 39 Dram Oyuncu 4.8 126
2013 39 Komedi Oyuncu 3.4 17
2011 Komedi Oyuncu 3.4 305
2007 Dram Oyuncu 3.7 119
2006 Komedi Oyuncu 1.7 863
2006 32 Romantik Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.4 204
2002 Dram Oyuncu 3.9 197
2002 Komedi Oyuncu 6.3 108
2000 26 Müzikal Oyuncu 5.2 1,571
1999 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017