Giriş Kayıt
Zeynep Gülmez

Zeynep Gülmez (42)


Oyuncu

Zeynep Gülmez, 10 Temmuz 1974 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu. Rüzgarlar (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
Burcu: Yengeç
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Dram Oyuncu 5.7 24
2014 Komedi Oyuncu 7.5 318
2013 39 Dram Oyuncu 4.8 123
2013 39 Komedi Oyuncu 3.4 17
2011 Komedi Oyuncu 3.4 294
2007 Dram Oyuncu 3.6 120
2006 32 Romantik Oyuncu    
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 202
2002 Dram Oyuncu 3.9 191
2002 Komedi Oyuncu 6.3 104
2000 26 Müzikal Oyuncu 5.2 1,510
1999 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017