Giriş Kayıt
Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu (39)


Oyuncu

Rıza Kocaoğlu, 18 Mart 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Labirent (2011), Dünyanın En Güzel Kokusu (2016), Av Mevsimi (2010), Kaybedenler Kulübü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Balık
8.1 (27 Oy)
  • Currently 162.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Dram Oyuncu 6.2 949
2017 38 Dram Oyuncu 5.8 315
2017 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,623
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 9,678
2016 37 Dram Oyuncu 5.3 515
2013 34 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,309
2012 Suç Oyuncu 7.5 4,145
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,811
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,015
2011 32 Komedi Oyuncu 7.7 17,206
2011 Dram Oyuncu 7.6 6,624
2010 31 Suç Oyuncu 7.5 24,967
2009 30 Komedi Oyuncu 6.2 426
2009 Suç Oyuncu 8.5 18,208
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,160
2008 Dram Oyuncu 7.2 76
2007 28 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,613
2006 27 Suç Oyuncu 5.8 229
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.1 17
2001 22 Aksiyon Oyuncu 5.1 853
2001 Dram Oyuncu 4.5 19
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018