Giriş Kayıt
Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu (38)


Oyuncu

Rıza Kocaoğlu, 18 Mart 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Labirent (2011), Dünyanın En Güzel Gülüşü (2016), Av Mevsimi (2010), Kaybedenler Kulübü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Balık
8.0 (25 Oy)
  • Currently 159.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Dram Oyuncu 6.5 35
2017 Aksiyon Oyuncu 8.4 306
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,321
2016 37 Dram Oyuncu 5.3 489
2016 37 Romantik Oyuncu 5.3 501
2013 34 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,008
2012 Suç Oyuncu 7.5 3,840
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,680
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,738
2011 32 Komedi Oyuncu 7.7 16,107
2011 Dram Oyuncu 7.5 6,199
2010 31 Suç Oyuncu 7.5 23,224
2009 30 Komedi Oyuncu 6.1 405
2009 Suç Oyuncu 8.5 16,857
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,099
2008 Dram Oyuncu 7.3 70
2007 28 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,486
2006 27 Suç Oyuncu 5.8 229
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.1 17
2001 22 Aksiyon Oyuncu 5.1 831
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017