Giriş Kayıt
Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu (38)


Oyuncu

Rıza Kocaoğlu, 18 Mart 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Labirent (2011), Dünyanın En Güzel Kokusu (2016), Av Mevsimi (2010), Kaybedenler Kulübü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Balık
8.0 (26 Oy)
  • Currently 160.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Dram Oyuncu 6.1 164
2017 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,452
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,027
2016 37 Dram Oyuncu 5.3 515
2013 34 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,151
2012 Suç Oyuncu 7.5 3,990
2011 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,739
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,861
2011 32 Komedi Oyuncu 7.7 16,597
2011 Dram Oyuncu 7.5 6,426
2010 31 Suç Oyuncu 7.5 24,192
2009 30 Komedi Oyuncu 6.1 414
2009 Suç Oyuncu 8.5 17,518
2008 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,128
2008 Dram Oyuncu 7.3 72
2007 28 Aksiyon Oyuncu 1.8 6,549
2006 27 Suç Oyuncu 5.8 229
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.1 17
2001 22 Aksiyon Oyuncu 5.1 839
2001 Dram Oyuncu 4.5 19
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018