Giriş Kayıt
Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson (34)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Domhnall Gleeson, 12 Mayıs 1983 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Diriliş (2015), Ex Machina (2014), Zamanda Aşk (2013), Boyun Eğmez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Donal Gleeson
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
9.2 (20 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    

Star Wars: Son Jedi
2017 34 Aksiyon Oyuncu    

Anne!
2017 34 Dram Oyuncu 6.8 14,603
2017 34 Biyografi Oyuncu    

Barry Seal: Kaçakçı
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,963
2017 34 Dram Oyuncu    
2016 33 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 173
2015 32 Dram Oyuncu 7.5 98,821

Diriliş
2015 32 Macera Oyuncu 8.0 520,331

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 8.1 684,909
2014 31 Dram Oyuncu 7.7 353,924

Boyun Eğmez
2014 31 Biyografi Oyuncu 7.2 117,253
2014 31 Komedi Oyuncu 7.0 62,554

İnfaz
2014 31 Dram Oyuncu 7.4 47,132

Zamanda Aşk
2013 30 Dram Oyuncu 7.8 227,869
2012 29 Dram Oyuncu 6.6 76,895

Yargıç Dredd
2012 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 217,748

Gölgede Dans
2012 29 Dram Oyuncu 6.2 10,394

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 28 Macera Oyuncu 8.1 607,282

Beni Asla Bırakma
2010 27 Dram Oyuncu 7.2 118,546

İz Peşinde
2010 27 Macera Oyuncu 7.6 259,315

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 27 Macera Oyuncu 7.7 367,475
2010 27 Komedi Oyuncu 6.2 243
2010 27 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.0 210
2009 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,215

Bir Köpek Yılı
2009 26 Komedi Oyuncu 6.1 2,147

Tatilde Dehşet
2005 22 Korku Oyuncu 5.1 3,389
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Altıpatlar
2004 21 Komedi Oyuncu 7.7 6,699
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017