Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson (33)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Domhnall Gleeson, 12 Mayıs 1983 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Diriliş (2015), Ex Machina (2015), Zamanda Aşk (2013), Boyun Eğmez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Donal Gleeson
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
9.2 (17 Oy)
  • Currently 183.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2015 32 Dram Oyuncu 7.5 88,250

Diriliş
2015 32 Macera Oyuncu 8.0 468,847

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 8.1 627,249
2015 32 Dram Oyuncu 7.7 319,420

Boyun Eğmez
2014 31 Biyografi Oyuncu 7.2 109,579
2014 31 Komedi Oyuncu 7.0 57,380

İnfaz
2014 31 Dram Oyuncu 7.4 44,220

Zamanda Aşk
2013 30 Dram Oyuncu 7.8 214,069
2012 29 Dram Oyuncu 6.6 73,540

Yargıç Dredd
2012 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 209,333

Gölgede Dans
2012 29 Dram Oyuncu 6.2 10,081

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 28 Macera Oyuncu 8.1 570,066

Beni Asla Bırakma
2010 27 Dram Oyuncu 7.2 113,104

İz Peşinde
2010 27 Macera Oyuncu 7.7 248,912

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 27 Macera Oyuncu 7.7 345,418
2010 27 Komedi Oyuncu 6.2 243
2010 27 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.0 210
2009 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,215

Bir Köpek Yılı
2009 26 Komedi Oyuncu 6.1 2,147

Tatilde Dehşet
2005 22 Korku Oyuncu 5.1 3,389
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Altıpatlar
2004 21 Komedi Oyuncu 7.7 6,699
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017