Giriş Kayıt
Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson (34)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Domhnall Gleeson, 12 Mayıs 1983 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Diriliş (2015), Ex Machina (2014), Star Wars: Son Jedi (2017), Zamanda Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Donal Gleeson
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
9.2 (27 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

Tavşan Peter
2018 Animasyon Oyuncu 6.6 8,041
2018 Biyografi Oyuncu 6.8 7,234

Star Wars: Son Jedi
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.4 364,717

Anne!
2017 34 Dram Oyuncu 6.7 113,554

Barry Seal: Kaçakçı
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 94,574
2017 34 Biyografi Oyuncu 7.1 10,468
2017 34 Komedi Oyuncu 5.7 1,517
2016 33 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 173
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 41
2015 32 Dram Oyuncu 7.5 107,094

Diriliş
2015 32 Macera Oyuncu 8.0 556,157

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 8.0 735,587
2014 31 Dram Oyuncu 7.7 382,316

Boyun Eğmez
2014 31 Biyografi Oyuncu 7.2 122,742
2014 31 Komedi Oyuncu 7.0 65,895

İnfaz
2014 31 Dram Oyuncu 7.4 49,370

Zamanda Aşk
2013 30 Dram Oyuncu 7.8 239,408
2012 29 Dram Oyuncu 6.6 80,070

Yargıç Dredd
2012 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 224,444

Gölgede Dans
2012 29 Dram Oyuncu 6.2 10,907

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 28 Macera Oyuncu 8.1 639,491

Beni Asla Bırakma
2010 27 Dram Oyuncu 7.2 123,938

İz Peşinde
2010 27 Macera Oyuncu 7.6 267,187

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 27 Macera Oyuncu 7.7 386,704
2010 27 Komedi Oyuncu 6.2 243
2010 27 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.0 210
2009 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,215

Bir Köpek Yılı
2009 26 Komedi Oyuncu 6.1 2,147

Tatilde Dehşet
2005 22 Korku Oyuncu 5.1 3,389
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Altıpatlar
2004 21 Komedi Oyuncu 7.7 6,699
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018