Giriş Kayıt
Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson (33)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Domhnall Gleeson, 12 Mayıs 1983 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Diriliş (2015), Ex Machina (2014), Zamanda Aşk (2013), Boyun Eğmez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Donal Gleeson
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
9.2 (20 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 33 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 173
2015 32 Dram Oyuncu 7.5 93,895

Diriliş
2015 32 Macera Oyuncu 8.0 494,194

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 8.1 654,506
2014 31 Dram Oyuncu 7.7 335,942

Boyun Eğmez
2014 31 Biyografi Oyuncu 7.2 113,159
2014 31 Komedi Oyuncu 7.0 59,709

İnfaz
2014 31 Dram Oyuncu 7.4 45,446

Zamanda Aşk
2013 30 Dram Oyuncu 7.8 220,031
2012 29 Dram Oyuncu 6.6 74,908

Yargıç Dredd
2012 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 212,754

Gölgede Dans
2012 29 Dram Oyuncu 6.2 10,394

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 28 Macera Oyuncu 8.1 586,118

Beni Asla Bırakma
2010 27 Dram Oyuncu 7.2 114,996

İz Peşinde
2010 27 Macera Oyuncu 7.6 253,783

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 27 Macera Oyuncu 7.7 354,941
2010 27 Komedi Oyuncu 6.2 243
2010 27 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.0 210
2009 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,215

Bir Köpek Yılı
2009 26 Komedi Oyuncu 6.1 2,147

Tatilde Dehşet
2005 22 Korku Oyuncu 5.1 3,389
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Altıpatlar
2004 21 Komedi Oyuncu 7.7 6,699
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017