Giriş Kayıt
Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson (34)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Domhnall Gleeson, 12 Mayıs 1983 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Diriliş (2015), Ex Machina (2014), Zamanda Aşk (2013), Boyun Eğmez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Donal Gleeson
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
9.2 (20 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    

Star Wars: Son Jedi
2017 34 Aksiyon Oyuncu    

anne!
2017 34 Dram Oyuncu 7.1 43,816

Barry Seal: Kaçakçı
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 35,484
2017 34 Biyografi Oyuncu 7.2 1,532
2017 34 Komedi Oyuncu 5.6 647
2016 33 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 173
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 41
2015 32 Dram Oyuncu 7.5 100,500

Diriliş
2015 32 Macera Oyuncu 8.0 530,097

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 8.1 696,308
2014 31 Dram Oyuncu 7.7 361,250

Boyun Eğmez
2014 31 Biyografi Oyuncu 7.2 118,787
2014 31 Komedi Oyuncu 7.0 63,473

İnfaz
2014 31 Dram Oyuncu 7.4 47,637

Zamanda Aşk
2013 30 Dram Oyuncu 7.8 230,896
2012 29 Dram Oyuncu 6.6 77,717

Yargıç Dredd
2012 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 219,570

Gölgede Dans
2012 29 Dram Oyuncu 6.2 10,394

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 28 Macera Oyuncu 8.1 614,952

Beni Asla Bırakma
2010 27 Dram Oyuncu 7.2 120,140

İz Peşinde
2010 27 Macera Oyuncu 7.6 261,642

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 27 Macera Oyuncu 7.7 372,460
2010 27 Komedi Oyuncu 6.2 243
2010 27 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.0 210
2009 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,215

Bir Köpek Yılı
2009 26 Komedi Oyuncu 6.1 2,147

Tatilde Dehşet
2005 22 Korku Oyuncu 5.1 3,389
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Altıpatlar
2004 21 Komedi Oyuncu 7.7 6,699
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017