Giriş Kayıt
Hakan Gerçek

Hakan Gerçek


Oyuncu

Hakan Gerçek, oyuncu. Ruhsar (1997), Pamuk Prenses 2 (2005), (2009) Vali (2009), (2007) Mavi Gözlü Dev (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.5 75
2014 Dram Oyuncu 6.1 59
2013 Suç Oyuncu 5.9 41
2009 Oyuncu 3.5 127
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,708
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,185
2007 Komedi Oyuncu 2.1 385
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 507
2004 Romantik Oyuncu 7.2 81
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017