Giriş Kayıt
Hakan Gerçek

Hakan Gerçek


Oyuncu

Hakan Gerçek, oyuncu. Ruhsar (1997), Kalp Atışı (2017), Pamuk Prenses 2 (2005), (2009) Vali (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.8 832
2015 Dram Oyuncu 5.6 90
2014 Dram Oyuncu 6.1 64
2013 Suç Oyuncu 5.5 44
2009 Oyuncu 3.5 128
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,934
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,227
2007 Komedi Oyuncu 2.1 394
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 515
2004 Romantik Oyuncu 7.1 88
2000 Komedi Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,340
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018