Giriş Kayıt
Hakan Gerçek

Hakan Gerçek


Oyuncu

Hakan Gerçek, oyuncu. Ruhsar (1997), Kalp Atışı (2017), Pamuk Prenses 2 (2005), (2009) Vali (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.9 865
2015 Dram Oyuncu 5.6 90
2014 Dram Oyuncu 6.1 65
2013 Suç Oyuncu 5.5 46
2009 Oyuncu 3.5 128
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 3,960
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,237
2007 Komedi Oyuncu 2.1 394
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 515
2004 Romantik Oyuncu 7.1 90
2000 Komedi Oyuncu 5.6 5
1999 Dram Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.7 1,379
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018