Giriş Kayıt
Hakan Gerçek

Hakan Gerçek


Oyuncu

Hakan Gerçek, oyuncu. Ruhsar (1997), Pamuk Prenses 2 (2005), (2009) Vali (2009), (2007) Mavi Gözlü Dev (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.5 73
2014 Dram Oyuncu 6.2 54
2013 Suç Oyuncu 5.8 39
2009 Oyuncu 3.5 126
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,606
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,166
2007 Komedi Oyuncu 2.1 381
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 505
2004 Romantik Oyuncu 7.2 81
1997 Komedi Oyuncu 5.8 1,012
Film Altyazıları
Gold (7,493) Rings (5,304) Logan (3,515) La La Land (2,236) Split (1,865) The Age of Shadows (1,841) Zashchitniki (1,709) Get Out (1,709) The Great Wall (1,666) A United Kingdom (1,438)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017