Giriş Kayıt
Hakan Gerçek

Hakan Gerçek


Oyuncu

Hakan Gerçek, oyuncu. Ruhsar (1997), Pamuk Prenses 2 (2005), (2009) Vali (2009), (2007) Mavi Gözlü Dev (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.5 73
2014 Dram Oyuncu 6.2 54
2013 Suç Oyuncu 5.8 38
2009 Oyuncu 3.5 126
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,563
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,159
2007 Komedi Oyuncu 2.1 382
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 504
2004 Romantik Oyuncu 7.2 81
1997 Komedi Oyuncu 5.8 978
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017