Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Geoffrey Dowell

Geoffrey Dowell


Dublör, Oyuncu

Geoffrey Dowell, dublör, oyuncu. Gitme (2005), Haberci (2009), Gün Batımı (2007), Strangers with Candy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 42,947

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 828,067

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,283

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Dublör 5.6 63,485

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 195,340

Haberci
2009 Dram Dublör 7.2 29,838

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 143,962

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Dublör 5.4 2,776

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 146,879

Dadım Aşık
2007 Komedi Dublör 6.2 49,435

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 93,695

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 512,084

Gün Batımı
2007 Dram Dublör 6.6 11,738

Aşk Tarifi
2007 Komedi Dublör 6.3 60,520

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Dublör 5.7 12,916

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 26,238

Kötü Şans
2006 Suç Dublör    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 54,588

Fedai
2006 Aksiyon Dublör 6.1 42,847

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 62,775
2005 Komedi Dublör 6.4 35,701

Münih
2005 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 180,633

Gizemli Kasaba
2005 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.0 7,020

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 38,999

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 49,260
2004 Aksiyon Dublör 4.4 33,745

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.8 18,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017