Giriş Kayıt
Geoffrey Dowell

Geoffrey Dowell


Dublör, Oyuncu

Geoffrey Dowell, dublör, oyuncu. Gitme (2005), Haberci (2009), Gün Batımı (2007), Strangers with Candy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 45,972

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 919,946

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 101,340

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Dublör 5.6 65,976

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 207,129

Haberci
2009 Dram Dublör 7.2 30,292

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 150,602

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Dublör 5.4 2,776

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 155,321

Dadım Aşık
2007 Komedi Dublör 6.2 51,298

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 97,493

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 546,169

Gün Batımı
2007 Dram Dublör 6.6 11,738

Aşk Tarifi
2007 Komedi Dublör 6.3 63,225

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Dublör 5.7 13,696

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 27,088

Kötü Şans
2006 Suç Dublör    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 56,661

Fedai
2006 Aksiyon Dublör 6.1 43,974

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 66,425
2005 Komedi Dublör 6.4 36,951

Münih
2005 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 188,734

Gizemli Kasaba
2005 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.1 7,244

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 40,306

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 50,517
2004 Aksiyon Dublör 4.4 35,578

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,725
Dizi Altyazıları
Vikings (16,936) Black Mirror (5,554) The Flash (4,771) Shameless (4,272) Supernatural (2,925) The Big Bang Theory (2,759) The Blacklist (1,504) Star Trek: Discovery (1,442) Knightfall (1,197) Black Lightning (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018