Giriş Kayıt
Geoffrey Dowell

Geoffrey Dowell


Dublör, Oyuncu

Geoffrey Dowell, dublör, oyuncu. Gitme (2005), Haberci (2009), Gün Batımı (2007), Strangers with Candy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 43,728

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 851,514

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,115

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Dublör 5.6 64,054

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 198,103

Haberci
2009 Dram Dublör 7.2 30,292

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 145,542

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Dublör 5.4 2,776

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 149,125

Dadım Aşık
2007 Komedi Dublör 6.2 49,871

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 94,600

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 520,515

Gün Batımı
2007 Dram Dublör 6.6 11,738

Aşk Tarifi
2007 Komedi Dublör 6.3 61,045

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Dublör 5.7 13,097

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 26,238

Kötü Şans
2006 Suç Dublör    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 54,856

Fedai
2006 Aksiyon Dublör 6.1 43,053

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 63,591
2005 Komedi Dublör 6.4 35,978

Münih
2005 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 182,201

Gizemli Kasaba
2005 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.0 7,020

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 39,278

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 49,260
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,198

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,287
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017