Giriş Kayıt
Geoffrey Dowell

Geoffrey Dowell


Dublör, Oyuncu

Geoffrey Dowell, dublör, oyuncu. Gitme (2005), Haberci (2009), Gün Batımı (2007), Strangers with Candy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 44,140

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 865,063

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,680

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Dublör 5.6 64,472

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 199,891

Haberci
2009 Dram Dublör 7.2 30,292

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 146,506

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Dublör 5.4 2,776

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 150,348

Dadım Aşık
2007 Komedi Dublör 6.2 50,186

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 95,171

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 525,671

Gün Batımı
2007 Dram Dublör 6.6 11,738

Aşk Tarifi
2007 Komedi Dublör 6.3 61,361

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Dublör 5.7 13,251

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 26,665

Kötü Şans
2006 Suç Dublör    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 55,413

Fedai
2006 Aksiyon Dublör 6.1 43,313

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 64,095
2005 Komedi Dublör 6.4 36,188

Münih
2005 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 183,401

Gizemli Kasaba
2005 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.0 7,136

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 39,529

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 49,260
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,498

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,481
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017