Giriş Kayıt
Geoffrey Dowell

Geoffrey Dowell


Dublör, Oyuncu

Geoffrey Dowell, dublör, oyuncu. Gitme (2005), Haberci (2009), Gün Batımı (2007), Strangers with Candy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 44,727

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 885,156

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 99,870

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Dublör 5.6 65,070

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 202,720

Haberci
2009 Dram Dublör 7.2 30,292

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 148,183

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Dublör 5.4 2,776

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 152,244

Dadım Aşık
2007 Komedi Dublör 6.2 50,799

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 96,063

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 533,511

Gün Batımı
2007 Dram Dublör 6.6 11,738

Aşk Tarifi
2007 Komedi Dublör 6.3 61,895

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Dublör 5.7 13,251

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 27,086

Kötü Şans
2006 Suç Dublör    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 55,877

Fedai
2006 Aksiyon Dublör 6.1 43,741

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 64,912
2005 Komedi Dublör 6.4 36,495

Münih
2005 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 185,319

Gizemli Kasaba
2005 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.0 7,136

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 39,930

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 49,260
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,888

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 18,725
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017