Giriş Kayıt
Geoffrey Dowell

Geoffrey Dowell


Dublör, Oyuncu

Geoffrey Dowell, dublör, oyuncu. Gitme (2005), Haberci (2009), Gün Batımı (2007), Strangers with Candy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 46,752

Para Avcısı
2013 Biyografi Dublör 8.2 945,334

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 102,278

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Dublör 5.6 66,702

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 210,083

Haberci
2009 Dram Dublör 7.1 31,360

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Dublör 6.1 151,997

Pittsburgh Sırları
2008 Macera Dublör 5.4 2,776

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Dublör 7.1 157,354

Dadım Aşık
2007 Komedi Dublör 6.2 51,875

Seni İstiyorum
2007 Dram Dublör 7.4 98,352

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 557,004

Gün Batımı
2007 Dram Dublör 6.5 12,224

Aşk Tarifi
2007 Komedi Dublör 6.3 63,889

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Dublör 5.7 13,700

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Dublör 5.9 27,088

Kötü Şans
2006 Suç Dublör    

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 57,272

Fedai
2006 Aksiyon Dublör 6.1 44,661

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 13,602

Gitme
2005 Dram Dublör 6.9 67,285
2005 Komedi Dublör 6.4 37,297

Münih
2005 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 191,171

Gizemli Kasaba
2005 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.1 7,244

Gün Batarken
2004 Aksiyon Dublör 6.3 40,692

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 51,111
2004 Aksiyon Dublör 4.5 36,037

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 19,260
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018