Giriş Kayıt
Steve Wraith

Steve Wraith


Oyuncu

Steve Wraith, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 3.2 86
2014 Gerilim Oyuncu 5.8 2,297
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 1,396
2014 Komedi Oyuncu 4.4 639
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,734
2012 Aksiyon Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 6.2 394
2010 Gerilim Oyuncu 1.5 424
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017