Giriş Kayıt
Steve Wraith

Steve Wraith


Oyuncu

Steve Wraith, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 317
2016 Gerilim Oyuncu 3.2 86
2014 Gerilim Oyuncu 5.8 2,297
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 1,396
2014 Komedi Oyuncu 4.4 639
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,734
2012 Aksiyon Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 6.2 423
2010 Gerilim Oyuncu 1.5 424
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017