Giriş Kayıt
Misio Mokrosinski

Misio Mokrosinski


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Misio Mokrosinski, kameraman, görüntü yönetmeni. Wallander (2005), Ateşle Oynayan Kız (2009), Arı Kovanına Çomak Sokan Kız (2009), Şeytana Karşı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 6.0 546
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 652

Ben Seninim
2013 Dram Kameraman 6.2 481

Kolay Para II
2012 Aksiyon Kameraman 6.2 5,555
2012 Dram Kameraman 3.8 272
2012 Suç Kameraman    
2012 Suç Kameraman    
2011 Suç Kameraman    
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 675

Her Şeyin Ötesinde
2010 Dram Kameraman 7.0 3,142

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
2009 Suç Kameraman 7.3 57,329

Ateşle Oynayan Kız
2009 Suç Kameraman 7.2 78,936

Mamut
2009 Dram Kameraman 6.9 8,460

Patrik, Age 1.5
2008 Komedi Kameraman 6.9 7,761
2008 Suç Kameraman    
2008 Suç Kameraman    

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Kameraman 6.6 18,219
2007 Dram Kameraman 4.9 267
2006 Suç Kameraman    
2006 Suç Kameraman 5.8 416
2005 Suç Kameraman    
2005 Suç Kameraman 5.8 576
2005 Komedi Kameraman    
2005 Suç Kameraman 7.6 4,174

Göldeki Hayalet
2004 Korku Kameraman 4.6 1,707

Şeytana Karşı
2003 Dram Kameraman 7.8 31,828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017