Giriş Kayıt
Chinoo

Chinoo


Oyuncu

Chinoo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Chinnu | Chinu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Aksiyon Çeşitli 7.3 47
1975 Dram Çeşitli 6.6 26
1974 Romantik Çeşitli 6.9 279
1974 Dram Çeşitli 6.0 149
1973 Müzikal Çeşitli 7.0 95
1973 Müzikal Çeşitli 7.2 296
1973 Gizem Oyuncu 7.2 190
1973 Çeşitli 7.3 67
1972 Macera Çeşitli 7.0 44
1972 Aksiyon Çeşitli 8.0 61
1971 Gizem Oyuncu 7.2 99
1971 Komedi Çeşitli 7.0 53
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017