Giriş Kayıt
Ulvi Alacakaptan

Ulvi Alacakaptan


Oyuncu

Ulvi Alacakaptan, oyuncu.

6.5 (4 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.1 2,054
1990 Oyuncu 7.5 92
1990 Dram Oyuncu 6.9 234
1986 Tarihi Oyuncu 7.5 206
1984 Komedi Oyuncu 7.1 2,608
1983 Komedi Oyuncu    
1982 Komedi Oyuncu 5.6 20
1980 Komedi Oyuncu 6.4 182
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017