Giriş Kayıt
Manoush

Manoush


Oyuncu, Dublör, Özel Efekt

Marcia Nicole Barandshay, oyuncu, dublör, Özel efekt.

Gerçek İsmi: Marcia Nicole Barandshay
Diğer Bir İsmi: Marcia Nicole Barandshay | Marcia Nicole Noah | Ni
Takma İsmi: Miss M.
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 76
2014 Korku Oyuncu    
2014 Korku Oyuncu 2.1 635
2012 Komedi Oyuncu 4.5 134
2012 Komedi 5.6 401
2011 Korku 3.6 84
2010 Korku Özel Efekt
Yapımcı
Oyuncu
Dublör
3.8 146
2010 Dram Oyuncu 2.8 236
2010 Müzikal Casting
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
   
2010 Suç Oyuncu    
2009 Korku Makyaj
Oyuncu
3.4 135
2009 Korku Özel Efekt
Oyuncu
Dublör
Çeşitli
2.3 247
2008 Dram Oyuncu
   
2008 Suç Yapımcı 4.4 702
2008 Korku Dublör
Makyaj
Oyuncu
2.3 164
2007 Korku Dublör
Özel Efekt
Oyuncu
   
2007 Korku Oyuncu
Dublör
   
2006 Suç Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 8.4 565,500
1999 Suç Oyuncu
Dublör
2.0 156
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017