Giriş Kayıt
Karl Theobald

Karl Theobald (48)


Oyuncu

Karl Theobald, 05 Ağustos 1969 Lowestoft, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Twenty Twelve (2011), Plebs (2013), (2015) Üçkağıtçı Mortdecai (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Lowestoft, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Komedi Oyuncu 6.5 62
2015 46 Belgesel Oyuncu 5.7 726

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 54,336
2014 45 Komedi Oyuncu 6.5 123
2013 44 Gerilim Oyuncu 7.0 25,178
2013 Komedi Oyuncu 8.0 3,584
2012 Komedi Oyuncu 7.7 1,774
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,166
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048

Zorlu Görev
2010 41 Komedi Oyuncu 6.4 154,033
2009 40 Komedi Oyuncu 6.5 4,936
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,613
2006 37 Komedi Oyuncu 6.2 132
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 1,823
2004 35 Müzikal Oyuncu 7.6 371
2004 Komedi Oyuncu 8.4 9,284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017