Giriş Kayıt
Karl Theobald

Karl Theobald (48)


Oyuncu

Karl Theobald, 05 Ağustos 1969 Lowestoft, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Alan Partridge: Alpha Papa (2013), Twenty Twelve (2011), Plebs (2013), (2015) Üçkağıtçı Mortdecai (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Lowestoft, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.4 198
2016 47 Komedi Oyuncu 5.5 110
2015 46 Belgesel Oyuncu 5.7 726

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 54,798
2014 45 Komedi Oyuncu 6.5 123
2013 44 Gerilim Oyuncu 7.0 25,178
2013 Komedi Oyuncu 8.0 3,662
2012 Komedi Oyuncu 7.7 1,774
2011 Komedi Oyuncu 7.7 1,166
2010 Macera Oyuncu 7.8 1,048

Zorlu Görev
2010 41 Komedi Oyuncu 6.4 154,616
2009 40 Komedi Oyuncu 6.5 5,178
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,667
2006 37 Komedi Oyuncu 6.2 132
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 1,823
2004 35 Müzikal Oyuncu 7.6 371
2004 Komedi Oyuncu 8.4 9,292
Dizi Altyazıları
Vikings (9,075) Supernatural (3,906) Mr. Robot (3,761) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,983) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,805) Shameless (2,804) Arrow (2,742) The Flash (1,871)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017