Giriş Kayıt
Andrew Finch

Andrew Finch


Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Editör, Kameraman

Andrew Finch, görsel efekt, görüntü yönetmeni, editör, kameraman.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editorial Department 5.8 5
2016 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
3.6 659
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2014 Komedi Görsel Efekt 6.4 15,603
2014 Gizem Görsel Efekt 5.4 4,001
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.5 1,105
2012 Komedi Kameraman 3.5 7,607
2012 Komedi Görsel Efekt 4.6 355
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.3 14
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
Film Altyazıları
Rampage (13,275) Ready Player One (7,983) Blockers (1,937) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,473) The Cured (734) Future World (636) Den 12. mann (630) Black Panther (520) Red Sparrow (372)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,495) The 100 (2,838) La casa de papel (2,170) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,115) The Crossing (1,908) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,137) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018