Giriş Kayıt
Andrew Finch

Andrew Finch


Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Editör

Andrew Finch, görsel efekt, görüntü yönetmeni, kameraman, editör.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
3.6 659
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2014 Komedi Görsel Efekt 6.4 14,822
2014 Gizem Görsel Efekt 5.4 4,001
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.5 1,105
2012 Korku Kameraman 3.5 7,296
2012 Komedi Görsel Efekt 4.6 355
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.3 14
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017