Giriş Kayıt
Rameshwar S. Bhagat

Rameshwar S. Bhagat


Editör, Editör

Rameshwar S. Bhagat, editör, editör. Bajrangi Bhaijaan (2015), Sultan (2016), Ek Tha Tiger (2012), Dhoom 2 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rameshwar Shivaji Bhagat | Ramesh Bhagat | Raam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 6.9 370
2017 Dram Editör    
2016 Aksiyon Editör 7.2 24,978
2015 Aksiyon Çeşitli 5.6 6,462
2015 Aksiyon Editör 8.1 48,486
2014 Komedi Editör 5.2 2,047
2014 Aksiyon Editör 5.5 17,517
2014 Aksiyon Editör 5.3 777
2014 Aksiyon Editör 2.0 54,419
2013 Aksiyon Editör 5.5 8,130
2013 Gerilim Editör 7.6 39
2013 Komedi Editör 4.1 569
2012 Aksiyon Editör 5.4 21,643
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 9,193
2012 Komedi Editör 5.4 9,657
2011 Komedi Editör 5.3 98
2011 Aksiyon Editör 2.6 273
2011 Komedi Editör 5.7 765
2010 Komedi Editör 5.8 4,193
2010 Komedi Editör 5.3 8,834
2009 Suç Editör 8.0 3,478
2009 Suç Editör 6.8 7,817
2008 Suç Editör 4.6 1,781
2008 Komedi Editör 4.1 628
2008 Aksiyon Editör 3.9 3,762
2008 Aksiyon Editör 3.9 383
2007 Komedi Editör 6.0 8,997
2007 Komedi Editör 5.5 2,971

Dhoom 2
2006 Aksiyon Editör 6.4 17,740
2006 Komedi Editorial Department 8.1 28,850
2006 Aksiyon Editör 3.2 1,089
2004 Aksiyon Editör 6.7 13,727
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017