Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Anri Johjo

Anri Johjo


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Anri Johjo, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Ritânâ (2002), Space Battleship Yamato (2010), Her Zaman: 3.cadde'de Günbatımı (2005), K-20: Kaijin nijû mensô den (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anri Jôjô
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocuk ve Canavar
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 7,432
2013 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.3 1,286

Kurt Çocuklar
2012 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 20,871

Always: Sunset on Third Street - 3
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 255
2011 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 265
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 4,959
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.8 172

Yaz Savaşları
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 17,179
2008 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.8 1,609

Her Zaman: 3.Cadde'de Günbatımı 2
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.6 630

Her Zaman: 3.cadde'de Günbatımı
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 1,691
2002 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 10,395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017