Giriş Kayıt
Catalina Ausin

Catalina Ausin (36)


Kameraman, Editör, Yapımcı

Catalina Ausin, 03 Eylül 1981 Guadalajara, Jalisco, Meksika doğumlu kameraman, editör, yapımcı. Ölülerin Dansı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1981
Doğum Yeri: Guadalajara, Jalisco, Meksika
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Belgesel Editorial Department    
2016 35 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2014 Belgesel Editorial Department 4.2 226
2012 31 Dram Kameraman 5.8 111
2010 29 Macera Kameraman 8.3 36
2010 29 Aile Kameraman 4.9 452

Ölülerin Dansı
2008 27 Komedi Kameraman 5.8 10,294

Bilinmeyen
2006 25 Suç Çeşitli 6.5 26,077
2006 25 Kısa Metraj Kameraman 7.2 24
2005 24 Dram Kameraman 5.9 441
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018