Giriş Kayıt
Catalina Ausin

Catalina Ausin (36)


Kameraman, Editör, Yapımcı

Catalina Ausin, 03 Eylül 1981 Guadalajara, Jalisco, Meksika doğumlu kameraman, editör, yapımcı. Ölülerin Dansı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1981
Doğum Yeri: Guadalajara, Jalisco, Meksika
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Belgesel Editorial Department    
2016 35 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2014 Belgesel Editorial Department 4.2 226
2012 31 Dram Kameraman 5.8 111
2010 29 Macera Kameraman 8.3 36
2010 29 Aile Kameraman 4.9 452

Ölülerin Dansı
2008 27 Komedi Kameraman 5.8 10,294

Bilinmeyen
2006 25 Suç Çeşitli 6.5 26,077
2006 25 Kısa Metraj Kameraman 7.2 24
2005 24 Dram Kameraman 5.9 441
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018