Giriş Kayıt
Mido Hamada

Mido Hamada


Oyuncu

Mido Hamada, Cairo, Mısır doğumlu oyuncu. Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006), The Situation (2006), (2011) Kimliksiz (2011), (2016) Emerald City (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Diğer Bir İsmi: Mido Himadi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.2 8,255
2016 Fantastik Oyuncu 7.3 9,687
2015 Dram Oyuncu 5.4 555

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 376,815
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,941
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 Suç Oyuncu 8.4 263,962

Kimliksiz
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 226,649
2011 Macera Oyuncu 6.8 74,551
2007 Komedi Oyuncu 7.2 159
2006 Dram Oyuncu 6.5 750
2006 Dram Oyuncu    

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 7.4 7

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 76,579
2001 Suç Oyuncu 7.6 774
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,409
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018