Giriş Kayıt
Mido Hamada

Mido Hamada


Oyuncu

Mido Hamada, Cairo, Mısır doğumlu oyuncu. Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006), The Situation (2006), (2011) Kimliksiz (2011), (2015) The Dovekeepers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Diğer Bir İsmi: Mido Himadi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.4 555

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 341,337
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,291
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 Dram Oyuncu 8.4 241,263

Kimliksiz
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 215,420
2011 Macera Oyuncu 6.8 71,294
2007 Komedi Oyuncu 7.2 159
2006 Dram Oyuncu 6.5 750
2006 Dram Oyuncu    

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 7.4 7

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 73,912
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 151,095
2001 Suç Oyuncu 7.6 721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017