Giriş Kayıt
Mido Hamada

Mido Hamada


Oyuncu

Mido Hamada, Cairo, Mısır doğumlu oyuncu. Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006), The Situation (2006), (2011) Kimliksiz (2011), (2016) Emerald City (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Diğer Bir İsmi: Mido Himadi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 7.3 4,548
2015 Dram Oyuncu 5.4 555

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 345,360
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,361
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 Dram Oyuncu 8.4 243,717

Kimliksiz
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 216,364
2011 Macera Oyuncu 6.8 71,575
2007 Komedi Oyuncu 7.2 159
2006 Dram Oyuncu 6.5 750
2006 Dram Oyuncu    

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 Dram Oyuncu 7.4 7

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 74,108
2001 Suç Oyuncu 7.6 769
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,142
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017