Giriş Kayıt
Spencer Fox

Spencer Fox (23)


Oyuncu

Spencer Fox, 10 Mayıs 1993 New York, ABD doğumlu oyuncu. İnanılmaz Aile (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1993
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 14 Biyografi Oyuncu 6.6 156
2006 13 Komedi Oyuncu    

Müstakbel Damat
2006 13 Komedi Oyuncu 6.2 3,958

İnanılmaz Aile
2004 11 Animasyon Oyuncu 8.0 506,646
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 16,375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017