Giriş Kayıt
Clem Cheung

Clem Cheung


Oyuncu

Clem Cheung, oyuncu. (2011) Kule Soygunu (2011), (2009) The Good Guy (2009), (2006) Suç (2006), (2009) Aramızda (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 55,060
2016 Aile Oyuncu 3.9 184
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 777
2015 Komedi Oyuncu 6.4 43,240

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 338,364
2012 Dram Oyuncu 3.7 1,174

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 113,852
2010 Romantik Oyuncu 8.0 23

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 254,084
2009 Komedi Oyuncu 5.9 8,081

Aramızda
2009 Dram Oyuncu 7.4 899

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,280
2009 Suç Oyuncu 9.0 856
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,716

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Oyuncu 6.1 145,458
2008 Aksiyon Oyuncu 9.4 13,990

Avukat
2007 Suç Oyuncu 7.3 137,698
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,137

Suç
2006 Suç Oyuncu 5.8 1,644

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 54,856
2006 Komedi Oyuncu 6.2 484
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017