Giriş Kayıt
Clem Cheung

Clem Cheung


Oyuncu

Clem Cheung, oyuncu. (2011) Kule Soygunu (2011), (2017) Sahil Güvenlik (2017), (2009) The Good Guy (2009), (2006) Suç (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 27,376
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 67,865
2016 Aile Oyuncu 3.9 184
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 777
2015 Komedi Oyuncu 6.4 45,157

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.7 349,772
2012 Dram Oyuncu 3.7 1,174

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 115,772
2010 Romantik Oyuncu 8.0 23

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 258,386
2009 Komedi Oyuncu 5.9 8,240

Aramızda
2009 Dram Oyuncu 7.4 899

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,864
2009 Suç Oyuncu 9.0 856
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,716

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Oyuncu 6.1 148,133
2008 Aksiyon Oyuncu 9.4 13,990

Avukat
2007 Suç Oyuncu 7.3 140,045
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,137

Suç
2006 Suç Oyuncu 5.8 1,644

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Oyuncu 5.1 55,859
2006 Komedi Oyuncu 6.2 484
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017