Giriş Kayıt
Laurent M. Abecassis

Laurent M. Abecassis (40)


Görsel Efekt

Laurent M. Abecassis, 18 Şubat 1977 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt. Kaynak (2006), Exorcist: The Beginning (2004), Şampiyon Zebra (2005), (2001) Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1977
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Laurent Abecassis
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaynak
2006 29 Dram Görsel Efekt 7.3 206,468

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,433

Şampiyon Zebra
2005 28 Macera Görsel Efekt 5.2 13,395
2004 27 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 424,328
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,932
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018