Giriş Kayıt
Laurent M. Abecassis

Laurent M. Abecassis (41)


Görsel Efekt

Laurent M. Abecassis, 18 Şubat 1977 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt. Kaynak (2006), Exorcist: The Beginning (2004), Şampiyon Zebra (2005), (2001) Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1977
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Laurent Abecassis
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaynak
2006 29 Dram Görsel Efekt 7.3 209,106

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 78,796

Şampiyon Zebra
2005 28 Macera Görsel Efekt 5.2 13,395
2004 27 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 430,980
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 40,422
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018