Giriş Kayıt
Abbey McBride

Abbey McBride


Oyuncu

Abbey McBride, oyuncu. Barely Famous (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abigail DiGregorio
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.3 244
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 579
2009 Komedi Oyuncu 8.3 38,067
2006 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Oyuncu 5.5 33,218

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 60,189
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 16,228
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017