Giriş Kayıt
Abbey McBride

Abbey McBride


Oyuncu

Abbey McBride, oyuncu. Barely Famous (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abigail DiGregorio
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.3 244
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 579
2012 Komedi Oyuncu 8.2 32,573
2009 Komedi Oyuncu 8.3 39,626
2006 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Oyuncu 5.5 34,206

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 62,951
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 17,052
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018