Giriş Kayıt
Abbey McBride

Abbey McBride


Oyuncu

Abbey McBride, oyuncu. Barely Famous (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abigail DiGregorio
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.3 244
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 579
2009 Komedi Oyuncu 8.3 38,208
2006 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Oyuncu 5.5 33,316

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 60,423
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 16,228
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017