Giriş Kayıt
Afshar Kharat

Afshar Kharat


Sesler, Oyuncu

Afshar Kharat, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Sesler 8.8 3,355
2006 Animasyon Sesler 6.6 130
2006 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.5 756
2006 Animasyon Sesler 7.4 262
2006 Animasyon Sesler    
2005 Animasyon Sesler 6.9 55
2002 Komedi Oyuncu 6.9 360
2002 Animasyon Sesler 6.6 375
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 2,167
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017