Giriş Kayıt
Afshar Kharat

Afshar Kharat


Sesler, Oyuncu

Afshar Kharat, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Sesler 6.6 130
2006 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.5 756
2006 Animasyon Sesler 7.4 262
2006 Animasyon Sesler    
2005 Animasyon Sesler 6.9 55
2002 Komedi Oyuncu 6.9 360
2002 Animasyon Sesler 6.6 375
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 2,167
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017