Giriş Kayıt
Hao Chen

Hao Chen (37)


Oyuncu

Hao Chen, 09 Aralık 1979 Qingdao, Shandong Province, Çin doğumlu oyuncu. Agent F.O.X. (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1979
Doğum Yeri: Qingdao, Shandong Province, Çin
Diğer Bir İsmi: Chen Hao
Burcu: Yay
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 35 Animasyon Oyuncu 3.4 108

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 30 Dram Oyuncu 5.0 2,422
2007 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 464
2005 26 Komedi Oyuncu 6.5 114
2004 Aksiyon Oyuncu    
1999 20 Dram Oyuncu 7.9 1,001
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017