Giriş Kayıt
Baris Yalçin

Baris Yalçin


Oyuncu

Baris Yalçin, oyuncu. (2012) Evim Sensin (2012), (2013) Su ve Ateş (2013), (2005) Hırsız Var! (2005), (2014) Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.9 196
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,682
2014 Komedi Oyuncu 6.0 24
2013 Dram Oyuncu 6.4 2,888
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 4,054
2005 Macera Oyuncu 4.3 2,653
2002 Komedi Oyuncu 4.0 8
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017