Giriş Kayıt
Baris Yalçin

Baris Yalçin


Oyuncu

Baris Yalçin, oyuncu. (2012) Evim Sensin (2012), (2013) Su ve Ateş (2013), (2005) Hırsız Var! (2005), (2014) Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.8 115
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,489
2014 Komedi Oyuncu 5.5 21
2013 Dram Oyuncu 6.4 2,675
2012 Fantastik Oyuncu 4.9 3,782
2005 Macera Oyuncu 4.3 2,595
2002 Komedi Oyuncu 4.0 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017