Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Baris Yalçin

Baris Yalçin


Oyuncu

Baris Yalçin, oyuncu. (2012) Evim Sensin (2012), (2013) Su ve Ateş (2013), (2005) Hırsız Var! (2005), (2014) Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.8 102
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,447
2014 Komedi Oyuncu 5.5 21
2013 Dram Oyuncu 6.4 2,637
2012 Fantastik Oyuncu 4.9 3,733
2005 Macera Oyuncu 4.3 2,589
2002 Komedi Oyuncu 4.0 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017