Giriş Kayıt
Baris Yalçin

Baris Yalçin


Oyuncu

Baris Yalçin, oyuncu. (2012) Evim Sensin (2012), (2013) Su ve Ateş (2013), (2014) Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), (2005) Hırsız Var! (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.1 391
2014 Dram Oyuncu 6.5 1,901
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2013 Dram Oyuncu 6.3 3,165
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 4,391
2005 Macera Oyuncu 4.3 2,743
2002 Komedi Oyuncu 4.0 8
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,908) Den of Thieves (2,523) Hostiles (2,504) 12 Strong (2,428) Maze Runner: The Death Cure (2,125) Winchester (1,581) Submergence (1,387) Peter Rabbit (1,378) The Commuter (1,048) Wildling (892)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,753) The Flash (3,333) Supernatural (3,288) The Terror (2,978) Legion (2,867) The Crossing (1,846) The Expanse (1,778) The Big Bang Theory (1,500) Arrow (1,257) Vikings (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018